Μπακογιάννη: Απάντησε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Τέρη Χρυσό (βίντεο)

Μπακογιάννη: Απάντησε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Τέρη Χρυσό (βίντεο)

Η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν καλεσμένη, το βράδυ της Τρίτης (25/02), στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα», στον Alpha, και μεταξύ άλλων μίλησε για τις φήμες που ήθελαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι καρπός του έρωτά της με τον Τέρη Χρυσό. Η ίδια τις χαρακτήρισε ως «γελοίες» και «χυδαίες».

«Δεν ξέρω τον Τέρη Χρυσό»

Ερωτηθείσα για το αν κατατάσσει σε «αστειότητες» ή «χυδαιότητες» τις φήμες που κυκλοφορούσαν και -σύμφωνα με αυτές- ο Κυριακός Μητσοτάκης είναι γιος της Ντόρας Μπακογιάννης από ερωτικό ειδύλλιό της με τον Τέρη Χρυσό, η πρώην υπουργός απάντησε:

«Το κατατάσσω σε χυδαιότητα. Είναι απολύτως χυδαίο και το κακό της υποθέσεως είναι ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τον Τέρη Χρυσό. Καλά, τι πάω να αποδείξω; Δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο. Αυτό είναι ένα πράγμα, το οποίο είναι γελοίο. Τι να σας πω τώρα; Κάποια στιγμή, εγώ δεν του είχα δώσει καμία σημασία και μετά άρχισαν να μου λένε ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο».

Έπειτα, η Ελεονώρα Μελέτη επισήμανε ότι οι φήμες είχαν αρχίσει από ραδιοφωνική εκπομπή του Τζίμη Πανούση και η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε το εξής:

«Δεν ξέρω καν από πού είχε αρχίσει. Άλλο πλάκα και άλλο… Εμείς από την αρχή δεν δώσαμε σημασία στο θέμα, αλλά το θεωρώ γελοίο, ξεφτίλα».

Ρεπορτάζ : Κώστας Παναγιωτάκης Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας