Νέο Ford F-250 Harley-Davidson Fat Boy

Νέο Ford F-250 Harley-Davidson Fat Boy

Ήταν στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν η Harley Davidson παρουσίασε την 30η επέτειο από την πρώτη παρουσίαση του Fat Boy. Για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εικόνα του δικύκλου, βάζει τα χρώματα και τα γραφικά της σε ένα ανοιχτό ημιφορτηγό της Ford και βελτιωμένο από την Tuscany Motor Co.

 

Συνολικά, έγιναν 65 τροποποιήσεις στο F-250 παραγωγής οι οποίες αφορούν τις αναρτήσεις (από την Fox) αλλά και την εμφάνιση, εξωτερικά και εσωτερικά. Οπτικά ξεχωρίζουν οι τροχοί αλουμινίου 22 ιντσών (ειδικά σχεδιασμένοι για την Harley-Davidson), οι οποίοι συνδέονται με kit ανύψωσης της BDS, στο οποίο προσαρμόζονται αναβαθμισμένα αμορτισέρ και ελατήρια της Fox. Επιπλέον υπάρχουν νέα έξτρα πλαστικά φτερά  και προφυλακτήρας με ενσωματωμένα φώτα LED . Στο εσωτερικό, μερικές από τις προσθήκες που έγιναν στο ανοιχτό ελαφρύ φορτηγό είναι οι τα όργανα ελέγχου με τα σήματα της Harley-Davidson, τα πεντάλ από αλουμίνιο και το σήμα στην δερμάτινη κονσόλα.

«Η έκδοση Harley-Davidson F-250 ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών για πρόσθετη ικανότητα ρυμούλκησης και γιορτάζει το πάθος τους για τις μοτοσυκλέτες της Harley», δήλωσε ο Jeff Burttschell, Αντιπρόεδρος της Tuscany Motor Co. Επισήμως, το Harley-Davidson F-250 θα είναι διαθέσιμο για αγορά από τον Απρίλιο. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για το κόστος της μετατροπής ή την τιμή αγοράς αλλά το περυσινό μοντέλο κόστιζε 89.864 ευρώ.

The post Νέο Ford F-250 Harley-Davidson Fat Boy appeared first on NewsAuto.gr.

Ρεπορτάζ : Γιώργος Σκευοφύλαξ Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας