ΝΔ: Δήλωση υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Δαρδαμάνη

ΝΔ: Δήλωση υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Δαρδαμάνη

Nodus - Κατασκευή Ιστοσελίδων & E-shop, Digital Marketing - Προώθηση στα Social Media

Στις 20 Ιανουαρίου του 2016, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη πρόεδρος της ΝέαςΔημοκρατίας υποσχόμενος για τη χώρα μας και το κόμμα μας, ένα νέο ξεκίνημα που θα βασίζεται στην αξιοκρατία και την ισχυρή ανανέωση. Η δημιουργία του Μητρώου Στελεχών ήταν η αφορμή για πολλούς νέους ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα, να δουν την πολιτική με διαφορετικό τρόπο.
Δυόμιση χρόνια μετά, από αυτή τη μήτρα αξιοκρατικής ανάδειξης και ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού της χώρας μας, δεκάδες στελέχη μεταξύ των οποίων κι εγώ, επιλέχθηκαν για να δώσουν τη «μάχη» των εκλογών της 7ης Ιουλίου και ανακοινώθηκαν ως υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ.
Η επιλογή μου από το κόμμα, ως υποψήφιου βουλευτή για το Νομό Ιωαννίνων, τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, με γεμίζει με ευθύνη και αισιοδοξία: ευθύνη γιατί επελέγην να μεταδώσω το μήνυμα της μεγάλης μας Παράταξης, της Νέας Δημοκρατίας και του αρχηγού της και επόμενου Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και αισιοδοξία, γιατί οι εκλογές της 7ης Ιουλίου σηματοδοτούν την πολιτική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας.
Αν πριν από έναν χρόνο αισθανόμουν βαριά την υποχρέωση έναντι της γενιάς μου, να κερδίσουμε ως χώρα το στοίχημα για να μη φύγουν άλλοι συνομήλικοί μου στο εξωτερικό αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, ένα χρόνο μετά, όντας πατέρας, συναισθάνομαι τη βαριά δέσμευση να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που παραλάβαμε.
Ζητώ την στήριξή σας για να κάνουμε πράξη την ανανέωση και να χτίσουμε μαζί την Ελλάδα που αξίζουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Ρεπορτάζ : EpirusNow Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας