«Νοθεία» στις εκλογές: Το παρασκήνιο με Singular, Ιndra, Ψαριανό, Μητσοτάκη, Χαρίτση (φωτο)

«Νοθεία» στις εκλογές: Το παρασκήνιο με Singular, Ιndra, Ψαριανό, Μητσοτάκη, Χαρίτση (φωτο)

Και οι καταγγελίες για προσπάθεια «νοθείας» στις εκλογές μπαίνουν πλέον στην (ακραία) προεκλογική αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Την αρχή έκανε κατά τη χθεσινή του ομιλία στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι η Singular Logic  έχει δηλώσει αδυναμία να διεξαγάγει τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις ταυτόχρονα και γι’ αυτό η κυβέρνηση κινείται για να βρεθεί άλλη εταιρεία, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να προειδοποιήσω του πάντες. Οι εκλογές θα γίνουν με τους ίδιους ακριβώς όρους, με τις ίδιες τεχνικές προδιαγραφές που έγιναν όλες οι προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Εάν κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν σκόπιμα σύγχυση στην εκλογική διαδικασία να το ξεχάσουν. Μαζί με τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις θα διασφαλίσουμε ότι στις εκλογές θα αποτυπωθεί η βούληση των πολιτών. Θέλουν, δε θέλουν στις εκλογές θα μιλήσει ο λαός. Και η χώρα θα αποκτήσει αυτό που χρειάζεται, ισχυρή κυβέρνηση».

Στον κ. Μητσοτάκη απάντησε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης τονίζοντας ότι: «Διαβεβαιώνουμε λοιπόν, τον κ. Μητσοτάκη ότι δεν έχει τίποτα να φοβάται ως προς την εκλογική διαδικασία. Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, με απολύτως ομαλό, διάφανο και αδιάβλητο τρόπο και το κόμμα του θα τις χάσει. Για μία ακόμη φορά».

Το παρασκήνιο

Τι, όμως, συμβαίνει ακριβώς με το θέμα: Σύμφωνα με δημοσιεύματα του περασμένου Οκτωβρίου, η Singular Logic δήλωσε αδυναμία να διεξάγει τέσσερις (εθνικές, ευρωεκλογές, δημοτικές και περιφερειακές) εκλογές ταυτόχρονα. Παρότι το συγκεκριμένο γεγονός διαψεύστηκε από τον ίδιο τον υπουργό Εσωτερικών στην συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr,     οι συγκεκριμένες φήμες συνεχίστηκαν να διακινούνται, κυρίως, στα social media.

Αποκορύφωμα όταν παραμονές Πρωτοχρονιάς ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter κατήγγειλε ότι: «Κρατήστε τη φίρμα «INDRA». Εταιρεία (ισπανική) που εμπλέκεται στη νοθεία των εκλογών υπέρ του Μαδούρο στη Βενεζουέλα. Το ονοματάκι αυτό θα το βρούμε μπροστά μας οσονούπω… στις εκλογές εφ’ όσον η Singular Logic δηλώνει αδυναμία τετραπλών εκλογών. Οι τύποι άφησαν αποτυπώματα!».

The post «Νοθεία» στις εκλογές: Το παρασκήνιο με Singular, Ιndra, Ψαριανό, Μητσοτάκη, Χαρίτση (φωτο) appeared first on Aftodioikisi.gr.


Ρεπορτάζ : Χρίστος Βούζας Σύνδεσμος

Τελευταία Άρθρα Κατηγορίας