Ντροπή! Τα κανάλια προπαγανδίζουν συνέχεια υπέρ τις Τουρκίας.

Δεν θα πούμε τα βρομωκάναλα ή άλλες παρόμοιες εκφράσεις και θέλουμε να πιστεύουμε ότι γίνεται χωρίς πραγματική βούληση, προκειμένου να γεμίσουν τις ακουστικές ειδήσεις με εικόνα-video έτσι ώστε να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον του τηλεθεατή, ΑΛΛΑ:

Δεν είναι δυνατόν όμως να μιλάει ο εκάστοτε Πρωθυπουργός ή Υπουργός Εθνικής Άμυνας ή Ανώτατοι Αξιωματικοί ή να δίνουν συνεντεύξεις και να παίζουν Video και εικόνες αρχείου συνεχώς με Τουρκικές Φρεγάτες ή του λιμενικού τους ή των δυνάμεων εδάφους ή UAV ή..

Δεν μπορεί και δεν πρέπει καθημερινά να βομβαρδίζουν τα κανάλια στις ειδήσεις ή στα πρωϊνάδικα με σποτάκια προπαγάνδας και προώθησης των τουρκικών  ενόπλων δυνάμεων.

Είναι ντροπή και αχαριστία στις θυσίες που κάνουν καθημερινά όλοι οι Έλληνες ΈΝΣΤΟΛΟΙ όλων των βαθμίδων για να κρατήσουν ισχυρές και ετοιμοπόλεμες τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνουν για την κάλυψη θέσεων από έλλειψη προσωπικού λόγω μη προσλήψεων ή λόγω μείωσης της θητείας.

Είναι ντροπή και αχαριστία στις θυσίες που κάνουν καθημερινά οι Έλληνες ΈΝΣΤΟΛΟΙ που είναι 24 ώρες το 24ωρο σε επιφυλακή μακριά από τις οικογένειες τους και την απλή  καθημερινότητα που ζούμε όλοι εμείς, που θαλασσοδέρνονται με πολυήμερες εξόδους περιπολίας – φύλαξης, με συνεχείς περιπολίες στα δύσβατα εδάφη των συνόρων μας, με συνεχείς ασκήσεις κλπ…………………………………………….,

Οι πιλότοι μας που είναι στο ανώτατο επίπεδο κινδύνου απωλειών σε καιρό ειρήνης, που καταπονούνται καθημερινά και εργάζονται στο κόκκινο συνέχεια πως θα νιώθουν άραγε με αυτόν τον συνεχή βομβαρδισμό με εικόνες από τουρκικά αεροσκάφη όταν καθημερινά δίνουν κανονικό εναέριο ξύλο στα μαθητούδια της τουρκικής αεροπορίας.

Καταρρακώνουν το ηθικό των Ε. Δυνάμεων αλλά και σπείρουν φοβικό σύνδρομο στον απλό λαό.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι εκεί για να φυλάνε εσάς και τους εργαζομένους σας κύριοι ιδιοκτήτες των καναλιών, για να βγάζεις εσύ κέρδος και χιλιάδες άλλοι συγγενών χώρων και επαγγελμάτων.

Έχετε video υλικό και εικόνες από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις γιατί δεν τις δείχνεται?

Έχετε υλικό από τις Ελληνικές Φρεγάτες παλιές μεν αλλά αυτές καλούνται να φυλάξουν όλους εμάς, έχετε υλικό από το λιμενικό μας, τα πυραυλικά μας συστήματα, την πολεμική μας αεροπορία, σταματήστε να κάνετε άθελα σας ή μη προπαγάνδα.

Μπορεί να μην γίνεται σκόπιμα αλλά πως γίνεται η Ελληνική τηλεόραση να έχει γεμίσει με πανάκριβα τουρκικά σήριαλ (που μάλλον τα αγοράζετε περιέργως πως σε τιμές χαλβά) και με προπαγανδιστικά τουρκικά βίντεο μόνο εσείς το ξέρετε!

Μοιράστε το παρόν άρθρο, στείλτε μηνύματα στα κανάλια να σταματήσουν αυτήν την ηθελημένη ή μη προπαγάνδα.

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας