Οι καλύτερες street style στιγμές στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο

Οι καλύτερες street style στιγμές στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο

Οι καλύτερες street style στιγμές στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο

Το στυλ ταξιδεύει στις μητροπόλεις της μόδας και η Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο, είναι ένα σταθερό ραντεβού για τους απανταχού fashionistas του κόσμου.

Κάθε φορά που ξεκινούν τα Fashion Weeks η προσοχή στρέφεται στις μητροπόλεις τη μόδας και μένει εκεί για αρκετό καιρό. Από τις πασαρέλες, άλλωστε, αναδεικνύονται οι τελευταίες τάσεις της μόδας σε ρούχα, μαλλιά, αξεσουάρ.

Οι πιστοί ακόλουθοι της μόδας, έδωσαν το δικό τους παρών στο καθιερωμένο ραντεβού με το στυλ και παρέα με style icons και fashion influencers παρακολούθησαν με αμέριστο ενδιαφέρον επιδείξεις μόδας, που κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού και φυσικά και το δικό μας.

Νέα ταλέντα, αλλά και καταξιωμένοι σχεδιαστές μόδας, παρουσίασαν τις δικές τους στιλιστικές προτάσεις για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2020, στο catwalk ενώ οι φωτογραφίες από το street style, ολοκληρώνουν την εικόνα που μπορούμε να σχηματίσουμε για όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια μίας ακόμα Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο.

To street style αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης, όχι μόνο γιατί δίνει ιδέες να συνδυάσουμε κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, και να ανανεώσουμε το στυλ μας, αλλά και γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος για να μείνει κανείς ενημερωμένος με τις τάσεις της μόδας.

Κι επειδή Εβδομάδα Μόδας χωρίς street style, δεν νοείται, καθίστε αναπαυτικά και keep scrolling για να δείτε κι εσείς τις εμφανίσεις που τράβηξαν δικαίως την προσοχή των φωτογράφων στο Λονδίνο, μεταφέροντάς μας τον fashion παλμό που επικράτησε για τέσσερις μέρες στη βρετανική πρωτεύουσα.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες στιγμές street style στην Εβδομάδα Μόδας της βρετανικής πρωτεύουσας.

Πηγή
Ρεπορτάζ : Radio4.GR Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας