Οι κλέφτες του αεροδρομίου είχαν αποσπάσει και όπλο αστυνομικού – Ανακοίνωση συνδικαλιστή της ΠΟΑΣΥ

Οι κλέφτες του αεροδρομίου είχαν αποσπάσει και όπλο αστυνομικού – Ανακοίνωση συνδικαλιστή της ΠΟΑΣΥ

Όπλο αστυνομικού είχαν καταφέρει να αποσπάσουν, μεταξύ άλλων, οι συλληφθέντες ζευγάρι Χιλιανών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Το όπλο βρέθηκε στην κατοικία των δύο Χιλιανών.

Όπως αναφέρει σε επιστολή του ο Γεώργιος Πλαφουντζής, αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ:

«Την 16-11-2019 συνάδελφοι της υπηρεσίας μας και συγκεκριμένα της Ειδικής ομάδας ελέγχου και περιπολιών, εντόπισαν στην περιοχή των αναχωρήσεων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ζευγάρι Χιλιανών οι οποίοι κινούνταν ύποπτα. Τους έλεγχξαν και στη συνέχεια τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Aερολιμένα Αθηνών.

Μετά από έρευνα της εν λόγω υπηρεσίας διαπιστώθηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του αεροδρομίου , ότι είχαν διαπράξει τις προηγούμενες ημέρες τρεις κλοπές σε ανυποψίαστους επιβάτες, στον χώρο των αναχωρήσεων του αερολιμένα και συγκεκριμένα, είχαν αφαιρέσει από την κατοχή τους αποσκευές οι οποίες περιείχαν μεγάλα χρηματικά ποσά και αντικείμενα αξίας.

Επίσης οι εν λόγω αλλοδαποί είχαν αφαιρέσει από το κέντρο της Αθήνας τσαντάκι συνάδελφου, το οποίο περιείχε το υπηρεσιακό του όπλο και την υπηρεσιακή του ταυτότητα.

Πραγματοποιήθηκε κατ οίκον έρευνα και βρέθηκαν χρήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας, προϊόντα εκνόμων ενεργειών, καθώς και το όπλο του συναδέλφου, το οποίο είχαν δώσει σε αλλοδαπό στο κέντρο της Αθήνας έναντι αμοιβής.

Μια μεγάλη επιτυχία της υπηρεσίας μας.

Πλέον το επίπεδο έχει αλλάξει στον αερολιμένα ,οι συνάδελφοι λειτουργούν άψογα εφαρμόζοντας τις κατευθύνσεις της διοίκησης και η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη.

Συγχαρητήρια στον κ Ταξίαρχο, τον Τμηματάρχη του Τμήματος Ασφαλείας και όλους τους συναδέλφους. Είμαστε σίγουροι πως θα υπάρχει ανάλογη συνέχεια.

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ»


Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας