Ολυμπιακός: Ο Σάββας Θεοδωρίδης ζήτησε να παραιτηθεί ο αρχιδιαιτητής

Με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα τα έβαλε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το ισόπαλο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Το μέλος του ΔΣ τόνισε πως ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής έφερε έναν Γερμανό τρίτης κατηγορίας να σφυρίξει στο ντέρμπι και παραπονέθηκε για τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο ΠΑΟΚ-Άρης. Θεωρεί πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι πρέπει να κάθονται στην εξέδρα και όχι να σουλατσάρουν στα αποδυτήρια των διαιτητών και πως χρειάζεται καλύτερη αντιμετώπιση ο μοναδικός ευπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Έχει απάντηση από την κακή απόδοση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας και τόνισε πως θα κάνουν αγώνα να διώξουν τον Πορτογάλο από την ΚΕΔ.

Αναλυτικά: «Έχω να σας πω ότι πριν αρχίσει το παιχνίδι είδα τον περίφημο Περέιρα, που δε θέλω να τον βλέπω μπροστά μου, στα αποδυτήρια των διαιτητών. Μου είπαν ότι είναι παρατηρητής και πήγα να του πω ότι δεν κάνει να είναι στην Ελλάδα. Του είπα ότι με είδε στο ‘Intercontinental’ και με απέφυγε. Έχω δει κι άλλους παρατηρητές, αλλά αυτοί κάθονται στα επίσημα, όχι με τους διαιτητές αγκαλιά να τους συνοδεύουν.

Το αποτέλεσμα σήμερα ήρθε 1-1, αλλά έχουμε χάσει δύο πρωταθλήματα εξαιτίας του Περέιρα. Οι πέντε εκατομμύρια Ολυμπιακοί δε θέλουμε να τον βλέπουμε, θέλει να κάνει κακό στον Ολυμπιακό. Του είπα να μιλήσουμε, μου είπε ότι πάει με τους διαιτητές.

Έγινε χαμός με τις κάρτες, έπρεπε να έχουν πάρει τουλάχιστον τις διπλές. Με ενδιαφέρει να τα πηγαίνουμε καλά στην Ευρώπη και να είναι σωστή η διαιτησία, αλλά ο Γερμανός που μας έφερε ο Περέιρα, όπως και κάθε άλλη μπακατέλα, έμαθα ότι είναι τρίτης κατηγορίας. Εμείς παίξαμε στην Ευρώπη, βγάλαμε ‘ασπροπρόσωπη’ την Ελλάδα, αλλά εδώ είναι ένα αίσχος. Μας βαρούσαν κλωτσιές και έκαναν και επανάληψη πέναλτι για να φάμε γκολ.

Δεν το είδε δηλαδή και απέφυγε να δει το VAR; Δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο, ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μακριά οι Περέιρα. Ρωτήστε και τους Πορτογάλους που έχουμε στην Ελλάδα τι άποψη υπάρχει στην χώρα του, που τον μαζέψαμε στην Ελλάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, βέβαια, σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ήταν κάκιστοι οι παίκτες, αλλά αυτά θα τους τα πούμε με κλεισμένη πόρτα. Κατέστρεψαν τα πάντα αυτοί, το έχουν καταλάβει. Ο μόνος που στέκεται όρθιος και δεν τον προσέχουν, είναι ο Ολυμπιακός, που πλήττεται από ανθρώπους σαν τον Περέιρα και τον Φούσεκ. Αυτοί πρέπει να πάρουν δρόμο για να έχουμε ένα τίμιο και υγιές πρωτάθλημα. Ο Σιδηρόπουλος κράτησε 7 λεπτά και, αν μπορούσε, θα κρατούσε και 10 λεπτά.

Αυτά τα λέω, για να ξέρει την αλήθεια ο κόσμος του Ολυμπιακού και να γνωρίζει ο Υφυπουργός τι γίνεται. Δεν έχουμε ανάγκη από Περέιρα για να δούμε καθαρό ποδόσφαιρο. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο για την απόδοση της ομάδας, αλλά αυτό δεν φτάνει. Ο αντίπαλος πίστευε πως με κλωτσιές μπορεί να μας σταματήσουν και καλά έκαναν. Εμείς σαν Ολυμπιακός θα συνεχίσουμε τον αγώνα εναντίον κάθε Περέιρα».

Πηγή: www.sport-fm.gr

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας