Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε από το Λος Άντζελες για τον κοροναϊό (video)

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε από το Λος Άντζελες για τον κοροναϊό (video)

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στο “Έλα Χαμογέλα” μέσω skype από το Λος Άντζελες.

Ο γνωστός ηθοποιός μένει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και περιγράφει πόσο έχει αλλάξει η καραντίνα την καθημερινότητά του.

Αναφέρθηκε στα πράγματα που κάνει, στο χρόνο που περνά με τον γιο του, ενώ αποκάλυψε πως του πέρασε από το μυαλό να γυρίσει στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Καραμίχος ανέφερε ότι είναι σε καραντίνα επί 3 εβδομάδες και δήλωσε πως “οι δρόμοι πια είναι άδειοι. Στα σούπερ μάρκετ υπήρξε πολύς πανικός και άγχος την πρώτη εβδομάδα αλλά τώρα είναι πολύ χαλαρά. Τα περισσότερα μαγαζιά στους δρόμους είναι όλα κλειστά. Σα να είναι σκηνή από ταινία καταστροφολογίας”.

“Ντρέπομαι που θα το πω αλλά νομίζω ότι η καραντίνα ήταν απαραίτητη για όλους μας. Για όλο τον πλανήτη. Να καθίσουμε, να σκεφτούμε, να δούμε τι γίνεται. Πρώτη φορά έχω τόσο χρόνο να διαβάσω, να δω σειρές, να παίξω με το παιδί μου” πρόσθεσε, επίσης, ο αγαπημένος ηθοποιός. “Μου λείπει η Ελλάδα, μου λείπουν οι γονείς μου που τους σκέφτομαι. Μαμά, μπαμπά αν με βλέπετε, είμαι μαζί σας όλο το 24ωρο και σας σκέφτομαι”!

“Ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι καλό είναι να έχουμε λιγότερο εγώ. Να είμαστε πιο παρόντες στα λίγα γιατί ουσιαστικά δεν είμαστε τίποτα. Κυριολεκτικά. Η ζωή είναι μια ανάσα. Ο ιός δείχνει πολύ καθαρά ποιος τα έχει βρει με τον εαυτό του ή έχει διάθεση να τα βρει με τον εαυτό του. Να λύσει τα βασικά προβλήματα και να αντέχει τον εαυτό του. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν να τον αντέχουν. Για πρώτη φορά ο Έλληνας ακούει, είναι η πρώτη φορά. Από φόβο αλλά κάτι είναι και αυτό”.

«Ο ιός δείχνει πολύ καθαρά ποιος τα έχει βρει με τον εαυτό του ή έχει διάθεση να τα βρει με τον εαυτό του. Να λύσει τα βασικά προβλήματα και να αντέχει τον εαυτό του. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν να τον αντέχουν. Τώρα, καταλαβαίνω τι μου έλεγε ο πνευματικός μου πατέρας, ο Γιώργος Θεοφάνους, όταν ήμουν μικρός, κάθε φορά που με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρωτούσε αν αντέχω. Και του έλεγα: “τι;” και μου απαντούσε: “τον εαυτό σου, τον αντέχεις;” Με εκνεύριζε όταν μου το έλεγε. Τώρα, όμως, καταλαβαίνω τι εννοούσε. Είναι τεράστια αλήθεια να αντέχεις τον εαυτό σου, συμπεριλαμβανομένου και των επιλογών σου. Όχι μόνο αυτό που είσαι εσύ, αλλά και αυτό που έχεις επιλέξει να ζεις» πρόσθεσε.

«Στο Λος Άντζελες υπάρχει πολύ μοναξιά. Στην Ελλάδα δεν ξέρουν ακόμα τι σημαίνει μοναξιά. Ακόμα κι αν περνάμε άσχημα, ξέρουμε ότι στην ανάγκη κάποιος θα ενδιαφερθεί για μας. Έχουμε καρδιά και φιλότιμο» κατέληξε.
Ρεπορτάζ : vaggelio Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας