Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας: Η Μαντόνα μοιάζει με 50χρονο άντρα

Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας: Η Μαντόνα μοιάζει με 50χρονο άντρα

Τον γνώρισα στο bumble και του είπα να έρθει μαζί μου σε ένα live που θα πήγαινα, μιας και με είχε προδιαθέσει θετικά ότι αγαπάμε την ίδια μουσική. Καθώς καθόμασταν εκεί, ακούγαμε και συζητούσαμε, έριξα στο τραπέζι την Madonna. Και ο διάλογος εξελίσσεται ως εξής:

“Αυτή μοιάζει με 50χρονο άνδρα.” “Σοβαρά μιλάς; Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ζει και βασιλεύει η Μαντόνα, γιατί δε μάσησε σε όσα άκουσε και ακούει μια γυναίκα μετά τα σαράντα. Διεκδίκησε το δικαίωμα στη σεξουαλικότητα το οποίο η κοινωνία το στερεί απο γυναίκες πολύ νωρίς. Και αυτή η στάση της εμένα με εμπνέει.” Και λεει “Και η γιαγιά μου διεκδικεί τη σεξουαλικότητα της στα 85 στο γηροκομείο, χεχε, κάνει σεξ με ένα 90χρονο. Δε μπορώ καν να φανταστώ πως κρέμονται τα δέρματα τους κι τα πατσοκοίλια τους και κάνουν σεξ..” Είχα μείνει άφωνη.

Περίμενα λίγο να ακούσω και άλλες λίγες παπάρες, να σιγουρευτώ και μετά δεν ξανααπάντησα σε κανένα μήνυμα. Το αποδίδω πάντως στο γεγονός ότι μου είπε ότι δε θέλει να είναι μπροστά απο πισί. Ε, πως θα μορφωθείς σήμερα αν δεν κάτσεις μπροστά απο πισί; Τελοσπάντων, ευτυχώς το φίλτρο μου ήταν γρήγορο.


Ρεπορτάζ : Α,μπά team Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας