Ο λογαριασμός Αβραμόπουλου τελικά ήταν φοιτητικός με 30.000 ευρώ!

Ο λογαριασμός Αβραμόπουλου τελικά ήταν φοιτητικός με 30.000 ευρώ!

Τελείως διαφορετική τροπή παίρνει η “πληροφορία” για λογαριασμό του Δημήτρη Αβραμόπουλου,  μέσω του οποίου εμπλέκεται στη Novartis. Τελικά η μόνη αλήθεια στην «είδηση» ότι «εισαγγελείς από τις ΗΠΑ ενημέρωσαν για ελβετικό λογαριασμό πολιτικού προσώπου» είναι ότι όντως οι Αμερικάνοι ενημέρωσαν τους έλληνες δικαστές αλλά για το αναίτιο ενδιαφέρον τους!

Και αυτό διότι όπως τους εξήγησαν, σε όλους τους τόνους, επρόκειτο για φοιτητικό(!) λογαριασμό στη Βοστώνη, ενώ το ποσό που διακινήθηκε όλα τα χρόνια ήταν μόλις 30.000 ευρώ ή δολάρια.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε, σύμφωνα με πληροφορίες του tomanifesto.gr, στην προανακριτική της Βουλής για την εμπλοκή Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί 2 χρόνια έγραφαν και ξανάγραφαν δύο συγκεκριμένα “έντυπα” και κάποιοι “δημοσιογράφοι πιστόλια” για αυτό τον περιβόητο λογαριασμό. Για να δούμε τώρα που τους ξεμπρόστιασε και τους διέψευσε ο ανώτατος δικαστής, Γιάννης Αγγελής, τι θα κάνουν; Θα συνεχίσουν τα ψέμματα και τη λάσπη στον ανεμιστήρα;


Ρεπορτάζ : fimotro Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας