Ο ΣΕΚΠΥ τίμησε τον ΓΔΑΕΕ Ναύαρχο Κυριάκο Κυριακίδη

Ο ΣΕΚΠΥ τίμησε τον ΓΔΑΕΕ Ναύαρχο Κυριάκο Κυριακίδη

Ο ΣΕΚΠΥ τίμησε τον ΓΔΑΕΕ Ναύαρχο Κυριάκο Κυριακίδη και τίμησε το έργο του ως επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών

Την Τρίτη 26/02/2019, πραγματοποιήθηκε στην ΛΑΕΔ, η ετήσια εκδήλωση κοπής την Πρωτοχρονιάτικης Πίτας,

την οποία τίμησε με τη παρουσία του ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας κ. Παναγιώτης Ρήγας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των Γ.Ε., στρατιωτικοί ακόλουθοι ξένων χωρών, και σύσσωμη η Εγχώρια Αμυντική Βιομηχανία.

Απονεμήθηκε ο Θυρεός του ΣΕΚΠΥ (Τιμής Ένεκεν) στον ΑΝΥΕΘΑ κο Ρήγα και ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας στον Γενικό Διευθυντή ΓΔΑΕΕ ναύαρχο ε.α. Κ. Κυριακίδη,

ως αναγνώριση των άοκνων ενεργειών του ως επικεφαλής της ΓΔΑΕΕ, για την προώθηση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο ΣΕΚΠΥ

Ο ΣΕΚΠΥ είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ως βασικό στόχο του αφενός την υποστήριξη και προώθηση των συμφερόντων των μελών του, και αφετέρου την ανάπτυξη της τοπικής αμυντικής βιομηχανίας ώστε να καλύψει τις εσωτερικές και διεθνείς ανάγκες, προκειμένου να μειωθεί το μεγάλο εθνικό έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου στον τομέα των αμυντικών εξοπλισμών.

Ιδρύθηκε το Μάρτιο του 1982. Τα ιδρυτικά μέλη ήταν αρχικά 20 εταιρείες με εμπειρία στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας που απασχολούσαν περίπου 2.000 εργαζομένους.

Με την πάροδο του χρόνου περισσότερες εταιρείες εντάχθηκαν στο Σύνδεσμο και σήμερα σχεδόν όλες οι ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες είναι μέλη του ΣΕΚΠΥ που απασχολεί άμεσα 19.500 άτομα.

Οι εταιρείες οργανώνονται, λειτουργούν και διαχειρίζονται σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα και τις διαδικασίες που έχουν αξιολογηθεί με επιτυχία από ξένους οργανισμούς και κατασκευαστές οι οποίοι αναλαμβάνουν την άμυνα φόρτο εργασίας.

Περισσότερες από αυτές καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των συμμαχικών διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας (AQAP) και του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO).

Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com


Ρεπορτάζ : Armyvoice News Σύνδεσμος

Loading...

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας