Ο ΥΠΑΜ της Ινδονησίας αρνείται να σχολιάσει τα δημοσιεύματα απόκτησης 48 Rafale

Ο ΥΠΑΜ της Ινδονησίας αρνείται να σχολιάσει τα δημοσιεύματα απόκτησης 48 Rafale

Facebook

Twitter

Μοιραστείτε το άρθρο

Ο υπουργός Άμυνας της Ινδονησίας Πραμπόβο Σουμπιάντο έχει αποφύγει να τοποθετηθεί στα δημοσιεύματα που θέλουν την Ινδονησία να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά 48 μαχητικών Rafale.

Ο Ινδονήσιος υπουργός Άμυνας είχε την ευκαιρία σε κλειστή σύσκεψη τη Δευτέρα να ενημερώσει μέλη της βουλής, για τις πρόσφατες κινεζικές προκλήσεις στη θαλάσσια περιοχή γύρω από τα νησιά Νατούνα, και αιτήθηκε μια σημαντική αναβάθμιση των στρατιωτικών ικανοτήτων της χώρας. Σύμφωνα με το «Tempo.co», ο Σουμπιάντο υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως η ανεξαρτησία και κυριαρχία απαιτούν επενδύσεις και δεν είναι δυνατό να υπάρξει ένα στιβαρό σύστημα άμυνας χωρίς προγραμματισμό.

Η Ινδονησία τα θέλει όλα από Γαλλία: Μαχητικά Rafale, υποβρύχια Scorpène και κορβέτες Gowind

Στις 17 Ιανουαρίου η γαλλική εφημερίδα «La Tribune» έγραψε ότι η Ινδονησία έχει δείξει ενδιαφέρον για την αγορά 48 μαχητικών Rafale, μέχρι τεσσάρων υποβρυχίων Scorpène και δύο κορβετών Gowind 2500. Ο Σουμπιάντο περιορίστηκε να πει ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το υπουργείο Οικονομικών ώστε να υλοποιηθούν οι κυριότερες εξοπλιστικές προτεραιότητες.

Η καινούργια «ΠΤΗΣΗ» ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Μοιραστείτε το άρθρο

Facebook

Twitter

Προηγούμενο άρθρο“Η συμφωνία των S-400 δεν περιλαμβάνει μεταφορά τεχνολογίας στην Τουρκία”
Επόμενο άρθροThe Ottoman Empire Strikes Back?
Δημήτρης Κελεπούρης


Ρεπορτάζ : Δημήτρης Κελεπούρης Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας