Πάτρα: Kαι οι 50 στην πρώτη γραμμή!- Αύριο στις 7 μ.μ. στο αίθριο του Παλαιού Νοσοκομείου η τελετή ορκωμοσίας των νέων δημοτικών συμβούλων

Πάτρα: Kαι οι 50 στην πρώτη γραμμή!- Αύριο στις 7 μ.μ. στο αίθριο του Παλαιού Νοσοκομείου η τελετή ορκωμοσίας των νέων δημοτικών συμβούλων

 

Δέκα παρατάξεις, 49 δημοτικοί σύμβουλοι με θεσμικό επικεφαλής τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη που συγκροτούν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων κάνουν αύριο την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνισή τους στην τελετή ορκωμοσίας που θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου.

Μάλιστα, σε επίπεδο Νομού η Πάτρα -είναι ο μοναδικός Δήμος που δεν άλλαξε «χέρια»- ανοίγει τον κύκλο των ορκωμοσιών που θα ακολουθήσουν σε Περιφέρεια και στους άλλους τέσσερις Δήμους.

Να σημειωθεί, πως η παρουσία των δημοτικών συμβούλων είναι υποχρεωτική, ενώ όπως συνέβη και το 2014 ο Δήμαρχος και τα στελέχη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αναμένεται να δώσουν πολιτικό όρκο.

Στην τελετή της ορκωμοσίας αναμένεται να παραστεί ο Μητροπολίτης Πατρών, κ. Χρυσόστομος, καθώς επίσης, οι βουλευτές του Νομού και οι εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και φορέων.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων, το οποίο θα πρέπει να συνεδριάσει μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου για να αναδείξει το προεδρείο και τα μέλη των δύο Επιτροπών του Δήμου (Οικονομική και Ποιότητα Ζωής», συμμετέχουν οι:

*Από τη Λαϊκή Συσπείρωση (20 έδρες): Χρήστος Κορδάς, Παναγιώτης Μελάς, Τάκης Πετρόπουλος, Διονύσης Πλέσσας, Βίβιαν Σαμούρη, Ανδρέας Αθανασόπουλος, Ευάγγελος Κατσακούλης, Δημήτρης Πελεκούδας,  Θόδωρος Τουλγαρίδης, Νάνσυ Αγγελακοπούλου – Πανουτσοπούλου, Σοφία Ασπρούλια, Ήρα Κουρή, Βικτωρία Αξιώτη, Γιώργος Μαγιάκης, Ανδρέας Παπανικήτας, Αναστασία Τογιοπούλου, Αθανάσιος Μοδές,  Ειρήνη Γκέστα, Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, Μαρία Νιάρου.

*Από την «Πρωτεύουσα Ξανά» (8 έδρες): Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Κατερίνα Σολωμού, Νίκος Μοίραλης, Ανδρέας Αθανασόπουλος, Ναπολέων Τριανταφυλλόπουλος, Χρήστος Μπακαλάρος, Γιώργος Καύκας και Φώτης Δημακόπουλος.

*Από την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» (7 έδρες): Νίκος Παπαδημάτος, Κωνσταντίνος Σβόλης, Βασίλης Σιαδήμας, Νίκος Θεοδωρόπουλος, Ανδρέας Νικολάου,  Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος και Θόδωρος Ξυλιάς.

*Από την παράταξη «Νέα Πάτρα» (4 έδρες): Νίκος Νικολόπουλος, Αντώνης Κουνάβης, Μαρία Φιλοπούλου και Διονύσης Βορίσης.

*Από την παράταξη «Ώρα Πατρών» (3 έδρες): Γιώργος Ρώρος, Ηλίας Γρηγόρης και Ιωάννης Τσιμπούκης.

*Από την παράταξη «Σπιράλ» (3 έδρες): Πέτρος Ψωμάς, Αθανάσιος Δούρος και Χαράλαμπος Στανίτσας.

Τέλος εκλέγονται οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων: Νίκος Τζανάκος, Θόδωρος Ντρίνιας, Αλέκος Χρυσανθακόπουλος και Χρήστος Πατούχας.


Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας