Πίθηκοι δάγκωσαν μέχρι θανάτου 59χρονη γυναίκα

Πίθηκοι δάγκωσαν μέχρι θανάτου 59χρονη γυναίκα

Ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά επιθέσεων μαιμούδων σε ανθρώπους στην Ινδία. Κάποια από αυτά είναι μάλιστα και θανατηφόρα. Οι ειδικοί λένε ότι η ανεξέλεγκτη δόμηση έχει καταπατήσει τους χώρους που ζουν οι μαιμούδες με αποτέλεσμα τα άγρια ζώα που κινούνται εντός των ορίων τους να έρχονται περισσότερο σε επαφή με τους ανθρώπους με όλα τα συνακόλουθα.

Μια 59χρονη γυναίκα, η οποία επέστρεφε από τη δουλειά, κάθισε σε ένα πάρκο για να ξαποστάσει. Τότε της επιτέθηκε μια αγέλη μαιμούδων και άρχισε να την δαγκώνει παντου. Η γυναίκα σώθηκε από περαστικούς αλλά υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματα της στο νοσοκομείο όπου την μετέφεραν. Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Τότε μια μητέρα θήλαζε το ένα της παιδί μέσα στο σπίτι και είχε το νεογέννητο στην κούνια του. Ήταν μόλις 12 ημερών. Μπήκαν από την ανοιχτή πόρτα μαιμούδες, άρπαξαν το νεογέννητο από το λαιμό και άρχισαν να σκαρφαλώνουν από στέγη σε στέγη. Αμέσως κινητοποιήθηκε όλο το χωριό και άρχισε να κυνηγάει τις μαιμούδες, οι οποίες σε μια ταράτσα παράτησαν νεκρό το βρέφος και χάθηκαν στο δάσος.

The post Πίθηκοι δάγκωσαν μέχρι θανάτου 59χρονη γυναίκα appeared first on Aftodioikisi.gr.


Ρεπορτάζ : Παναγιώτης Θεoδωρόπουλος Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας