Παιδιά, από ‘δω το iPhone XS | Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν και «χάλασαν» την έκπληξη της Apple!

Παιδιά, από ‘δω το iPhone XS | Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν και «χάλασαν» την έκπληξη της Apple!

Για πολλούς ανθρώπους αυτού του κόσμου, ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των αλλαγών και των νέων ξεκινημάτων, για άλλους πάλι, είναι ο μήνας παρουσίασης των νέων iPhone συσκευών. «χάλασαν»

Το νέο ανανεωμένο ραντεβού της Apple με τον κόσμο της, για την επίσημη παρουσίαση των νέων συσκευών, είναι στις 12 Σεπτεμβρίου.

Λίγες ημέρες πριν το event ωστόσο, η ιστοσελίδα 9to5mac διέρρευσε μια φωτογραφία με τα δύο μοντέλα απ’τα τρία iPhone, που φέρουν την ονομασία XS.

Πρόκειται για δύο συσκευές με 5.8 η μία και 6.5 ίντσες η άλλη, διαθέτουν οθόνη τεχνολογίας OLED και είναι σε χρυσό χρώμα, κάτι που δεν είδαμε στο iPhone X.

Στο εν λόγω δημοσίευμα, εκτός από τα δύο iPhone, παρουσιάζεται και το νέο έξυπνο ρολόι της Apple τέταρτης γενιάς, με μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερες ή και ίδιες διαστάσεις και ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις. Οι φήμες μέχρι τώρα, έκαναν λόγο για 15% μεγαλύτερες οθόνες στο Apple Watch, γεγονός που συμβαδίζει με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας.

Το νέο Apple Watch έχει χρυσό περίβλημα, το οποίο μοιάζει πιο λαμπερό από τα προηγούμενο μοντέλα αλουμινίου, κάτι που δηλώνει την εφαρμογή ανοξείδωτου χάλυβα με χρυσό φινίρισμα.

Τέλος υπάρχει και μικρή τρύπα κάτω από το Digital Crown και πιθανόν να ένα πρόσθετο μικρόφωνο.

Όπως και να ‘χει, σε λίγες ημέρες θα μάθουμε τα πάντα για τις νέες συσκευές και κυρίως το κόστος που θα φτάσουν, αφού προβλέπεται να είναι πολύ… τσουχτερό, αν συνυπολογίσουμε πως το iPhone X έφτανε τα 1.000 ευρώ.

The post Παιδιά, από ‘δω το iPhone XS | Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν και «χάλασαν» την έκπληξη της Apple! appeared first on Neopolis.


Ρεπορτάζ : Neopolis Team Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας