Παναθηναϊκός: Μειώθηκε στις 15 μέρες η τιμωρία του Δώνη

Η τιμωρία του Γιώργου Δώνη για την απαγόρευση παρουσίας στον πάγκο του Παναθηναϊκού, έπεσε από τον ένα μήνα στις 15 μέρες έπειτα και από την έφεση που άσκησαν οι «πράσινοι»

Στις 15 ημέρες, από έναν μήνα, μειώθηκε η τιμωρια απαγόρευσης παρουσίας του Γιώργου Δώνη στον παγκό του Παναθηναϊκού μετά την έφεση που άσκησαν οι «πράσινοι».

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» είχε τιμωρηθεί έπειτα από τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για ό,τι συνέβη στα λεπτά των καθυστερήσεων και το πέναλτι που κέρδισε ο «δικέφαλος του βορρά» για να φτάσει στο τελικό 2-2.

Η τιμωρία που του επιβλήθηκε αφορούσε έναν μήνα απαγόρευσης παρουσίας στον πάγκο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός άσκησε έφεση και η έδρα αποδέχθηκε το σκεπτικό του νομικού του συλλόγου, Άλκη Παπαντωνίου.

Έτσι, η ποινή έπεσε στις 15 ημέρες και οι «πράσινοι» περιμένουν να μάθουν αν ο Γιώργος Δώνης θα βρίσκεται την Κυριακή στον πάγκο για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Αυτό, για να διευκρινιστεί αν η τιμωρία έχει ήδη αρχίσει να μετράει από την ημέρα που έγινε γνωστή…

Πηγή: gazzetta.gr

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας