Παναθηναϊκός: Σε εξέλιξη η σύσκεψη των Αλαφούζου, Νταμπίζα και Δώνη

Παναθηναϊκός: Σε εξέλιξη η σύσκεψη των Αλαφούζου, Νταμπίζα και Δώνη

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό, η οποία πραγματοποιείται ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο, τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη, το αποτέλεσμα της οποίας θα καθορίσει τις άμεσες εξελίξεις στην ομάδα, μία ημέρα μετά τη συντριβή της με 4-0 από τον Άρη.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας έχει υποδεχθεί στο γραφείο του τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας, προκειμένου να δουν  τι φταίει και παρουσιάζει αυτό το κακό πρόσωπο η ομάδα στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος.

Εν τω μεταξύ τις ευθύνες για την τραγική εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός ανέλαβαν πλήρως οι παίκτες, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχαν νωρίτερα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Νταμπίζα.

Ο τελευταίος μίλησε σε πολύ «σκληρή γλώσσα» στους ποδοσφαιριστές μετά τη βαριά ήττα από τον Άρη και τους έθεσε ενώπιον των ευθυνών τους ενόψει της συνέχειας της σεζόν και του μεγάλου ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό (22/09).

Από τα όσα διέρρευσαν από τη συνάντηση του Νταμπίζα και των παικτών, οι «πράσινοι» ανέλαβαν πλήρως την ευθύνη για το άθλιο πρόσωπο του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, ενώ παράλληλα εκδήλωσαν την πλήρη εμπιστοσύνη τους προς τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη.

Υπήρξε, μάλιστα, και η σκέψη για να εκδώσουν ανακοίνωση στήριξης του Έλληνα τεχνικού, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.


Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας