Περιοδεύει σε όλη την Κρήτη το Θεατρικό Εργαστήρι Ζαρού…

Περιοδεύει σε όλη την Κρήτη το Θεατρικό Εργαστήρι Ζαρού…

Το θεατρικό Εργαστήρι Ζαρού και η Ακαδημία Θεάτρου Ζαρού ετοιμάζονται να περιοδεύσουν σε όλη την Κρήτη με την κωμωδία “Βγάλε τον Υπουργό από την πρίζα”…

Συγγραφέας του έργου ο Έρικ Άιντλ, σκηνοθετεί ο Μάνος Παπαδογιαννάκης, σκηνικά ο Νίκος Τσικριτσάκης, η σκηνογραγφία γίνεται από ομαδική εργασία, τον ήχο και τον φωτισμό έχει αναλάβει ο Γιώργος Ξενάκης, τεχνικός ο Μπάμπης Δαμιανάκης και φωτογραφία ο Νίκος Αναστασάκης.         

Οι ηθοποιοί που παίζουν με σειρά εμφάνισης είναι                                                         

ΡΕΒΕΚΚΑ: ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΕΜΜ.

ΡΟΝΥ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΕΜΜ.

ΤΑΡΣΕΜ: ΠΑΥΛΟΣ ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ ΔΙΟΓ.

ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΗ: ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ

ΠΟΛ.ΑΝΑΜΠΕΛΛΑ: ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ ΠΟΛ.

ΜΠΙΛΥ: ΦΡΑΓΚΙΟΣ ΑΝΩΓΕΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΕΑΡ.

ΝΤΑΝΥ: ΝΙΚΟΣ ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ ΜΙΧ.

ΧΑΡΡΥ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓ.

Λίγα λόγια για το έργο…

Σε μια κρίσιμη πολιτική καμπή της Αγγλίας, ο υπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΄Αλεξ Τσάρλς, βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση μέσα σε ΄ενα υποστηρικτικό μηχάνημα στο σπίτι του, μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η μεγαλοαστή σύζυγος του, ο εραστής φίλος της και επίσης υπουργός της κυβέρνησης, η συνταγματάρχης ερωμένη του υπουργού, ακόμα και ο πολιτικός του αντίπαλος, έχουν συμφέροντα να τον κρατήσουν ζωντανό. Η διαπλοκή και τα μεγαλεπήβολα σχέδια για εξουσία, είναι το καλύτερο διεγερτικό σε μια ιστορία απίστευτων παρεξηγήσεων και ανατροπών. Η κόρη του υπουργού, ο Ινδός μπάτλερ, ακόμα και ο τεχνικός του κλιματιστικού, εμπλέκονται μέσα στα νήματα μιας κωμικοτραγικής κατάστασης που αγγίζει τα ορια της παρωδίας.΄Ολη η διακυβέρνηση του κράτους, στηρίζεται πάνω σε μια πρίζα. Οι φιλοδοξίες, τα ρουσφέτια, τα πάθη, εξαρτώνται από αυτήν. Ένα «εκλογικό»έργο, τόσο κοντά στην Ελληνική πραγματικότητα, επίκαιρο οσο ποτέ. ΄Αλλωστε οι πρίζες, αποτελούν ένα διαχρονικό φαινόμενο στις πολιτικοποιημένες κοινωνίες, από την εποχή του Αριστοφάνη, εως και σήμερα, στην εποχή της Ευρώπης των πολλών ταχυτήτων, των συγκαλυμμένων οικονομικών, ταξικών, φυλετικών και ιδεολογικών διαφορών.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6932575871

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 2019 (ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ)

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΝΥΒΡΙΤΟΣ

ΤΡΙΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΠΑΤΣΟΣ-ΑΜΑΡΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΑΝΩ ΒΙΑΝΝΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΖΑΡΟΥ

ΤΡΙΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ

ΤΡΙΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΜΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΧΑΝΙΩΝ


Ρεπορτάζ : Apopsilive Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας