Ποιοί Είμαστε

Το e-Today.GR είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία από την οποία δεν αποσκοπούμε σε κάποιο όφελος και δεν προωθούμε-διαφημίζουμε κανένα προϊόν ή άλλη υπηρεσία, ξεκίνησε από την απλή ανάγκη μας θέλω πληροφόρηση, να έχω άμεση ενημέρωση ή να ακούω τη μουσική που μας αρέσει ή video κλπ. αλλά χωρίς διαφημίσεις και έτσι απλά ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια.

Δεν εκπροσωπούμε και δεν προωθούμε αφανώς κανένα ιδιωτικό ή δημόσιο συμφέρον ή εταιρεία ή οργανισμό ή ….., δεν ασπαζόμαστε κάποια πολιτική γραμμή, δεν έχουμε λάβει ποτέ μέχρι και σήμερα κάποια χρηματοδότηση από οποιονδήποτε, δεν έχουμε ποτέ συμμετάσχει σε κάποιο πρόγραμμα συν-χρηματοδότησης από ΕΕ, δεν έχουμε λάβει ποτέ κάποιο ποσό για διαφήμιση προϊόντος ή πολιτικού κόμματος ή καμπάνιας ή, ή, ή, σκοπός μας ήταν και είναι να παρέχουμε άμεση πληροφόρηση για όλα όσα μας ενδιαφέρουν και όταν εμείς γράψουμε κάποιο άρθρο προσπαθούμε να είναι αντικειμενικό, με καθαρή και ήρεμη σκέψη.

Η φιλοξενία μας παρέχεται δωρεάν με ευγενική χορηγία.
Όλα τα άρθρα ανεβαίνουν αυτόματα χωρίς επιλογή από εμάς ή άλλη παρέμβαση.
Εμείς από το e-Today.GR δεν φέρουμε καμία ευθύνη για όλες τις ειδήσεις ή τις αναφορές των κειμένων – εικόνων – video κλπ. και οι όποιες ευθύνες θα πρέπει να αναζητηθούν από την πηγή τους.

Αν υπάρχει κάποιο κείμενο ή φωτογραφία ή video το οποίο δεν αναφέρεται σε αληθή στοιχεία ή είναι παραποιημένο ή υπάρχουν δικαιώματα ή γίνεται παραβίαση προσωπικών δεδομένων ή γίνεται χρήση τους – υλικό – φωτογραφίες – video κλπ. για τα οποία υπάρχουν δικαιώματα αποκλειστικά ή μη ή οτιδήποτε σχετικό και δεν πρέπει να αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα ώστε να το/τα αφαιρέσουμε.

Δεν προωθούμε-διαφημίζουμε κανένα προϊόν ή άλλη υπηρεσία.
Για επικοινωνία:  main-info@e-today.gr
Τα mail τα ελέγχουμε ανά 1 με 2 μήνες περίπου.

Οι ψευδείς ή κακόβουλες για εμάς αναφορές θα υφίστανται έλεγχο σχετικά στους όρους χρήσης.

Ανανεώθηκε 27/8/2020

© All rights reserved by e-Today.gr