Ποιοί Είμαστε

Το e-Today.GR είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία από την οποία δεν αποσκοπούμε σε κάποιο όφελος και δεν προωθούμε-διαφημίζουμε κανένα προϊόν ή άλλη υπηρεσία, ξεκίνησε από την απλή ανάγκη μας θέλω πληροφόρηση, να έχω άμεση ενημέρωση ή να ακούω τη μουσική που μας αρέσει ή video κλπ. αλλά χωρίς διαφημίσεις και έτσι απλά ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια.

Η φιλοξενία μας παρέχεται δωρεάν με ευγενική χορηγία της 3-www.net με σκοπό την επίδειξη δυνατοτήτων αυτής για Απλή (Shared)!!! Φιλοξενίας Ιστοσελίδων από την 3-www.NET.
Όλα τα άρθρα ανεβαίνουν αυτόματα χωρίς επιλογή από εμάς ή άλλη παρέμβαση.
Εμείς από το e-Today.GR αλλά και η 3-www.NET δεν φέρουμε καμία ευθύνη για όλες τις ειδήσεις ή τις αναφορές των κειμένων – εικόνων – video κλπ. και οι όποιες ευθύνες θα πρέπει να αναζητηθούν από την πηγή τους.

Αν υπάρχει κάποιο κείμενο ή φωτογραφία ή video το οποίο δεν αναφέρεται σε αληθή στοιχεία ή είναι παραποιημένο ή υπάρχουν δικαιώματα ή γίνεται παραβίαση προσωπικών δεδομένων ή γίνεται χρήση τους – υλικό – φωτογραφίες – video κλπ. για τα οποία υπάρχουν δικαιώματα αποκλειστικά ή μη ή οτιδήποτε σχετικό και δεν πρέπει να αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα ώστε να το/τα αφαιρέσουμε.

Δεν προωθούμε-διαφημίζουμε κανένα προϊόν ή άλλη υπηρεσία.
Για επικοινωνία: info@e-today.gr
Τα mail τα ελέγχουμε ανά 1 με 2 μήνες περίπου.

Οι ψευδείς ή κακόβουλες αναφορές θα υφίστανται έλεγχο σχετικά στους όρους χρήσης.

© All rights reserved by e-Today.gr