Προσεγγίζοντας Σέξι Γυναίκες: Όλα όσα Πρέπει να Γνωρίζεις

Προσεγγίζοντας Σέξι Γυναίκες: Όλα όσα Πρέπει να Γνωρίζεις

Προσεγγίζοντας Σέξι Γυναίκες: Όλα όσα Πρέπει να Γνωρίζεις

Το να προσεγγίζεις σέξι γυναίκες δεν διαφέρει σε τίποτα από το να προσεγγίζεις μια οποιαδήποτε γυναίκα.

Ωστόσο, πολλές φορές, στην ιδέα και μόνο ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι σέξι κολλάμε υπερβολικά πολύ και δεν μπορούμε να αφεθούμε και να είμαστε ο εαυτός μας. Νομίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο, να πούμε την τέλεια ατάκα ή γενικότερα να δώσουμε την τέλεια εικόνα.

Όμως, τέλειο δεν υπάρχει και ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις τις πιο σέξι γυναίκες είναι να είσαι ο εαυτός σου, χαλαρός και άνετος.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα βρεις βήματα και μια νοοτροπία την οποία μπορείς να θέσεις σε πρακτική εφαρμογή όταν προσεγγίζεις σέξι γυναίκες.

Αλλά στην πραγματικότητα, τι διαφορά έχουν οι σέξι γυναίκες από τις υπόλοιπες γυναίκες;

Απολύτως καμία. Όλα είναι στο μυαλό μας.

#1. Προσέγγισε Μια Σέξι Γυναίκα Με Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας όταν φλερτάρεις μια σέξι γυναίκα.

Ειδικά εάν είναι σέξι και το ξέρει, είναι πολύ σημαντικό να την προσεγγίσεις με αυτοπεποίθηση, σαν εσύ να είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Γι’ αυτό θυμήσου ότι μια σέξι εμφάνιση δεν συμπληρώνεται απαραίτητα και από έναν σέξι χαρακτήρα.

Θυμήσου, λοιπόν, κατά τη διάρκεια του φλερτ, ότι πρέπει κι εκείνη να σε κερδίσει. Όχι μόνο να κερδίσεις εσύ εκείνην.

Μόλις το σκεφτείς έτσι, η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει. Σε καμία περίπτωση μην φοβηθείς να λειτουργήσεις αυθόρμητα και να είσαι ο εαυτός σου.

Όσο πιο άνετος και χαλαρός είσαι, τόσο πιο σέξι γίνεσαι κι εσύ. Δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με το πώς να είσαι ήρεμος όταν φλερτάρεις.

#2. Θυμήσου Την Αξία Σου Όταν Μιλάς Με Σέξι Γυναίκες

Είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι τι αξίζεις και να έχεις πλήρη συνείδηση της αξίας σου όταν προσεγγίζεις σέξι γυναίκες.

Μην αφήνεις καμία γυναίκα, όσο σέξι κι αν είναι, να σε κάνει να νιώσεις ότι έχεις χαμηλότερη αξία από εκείνην. Την αξία σου την ορίζεις εσύ και μόνο.

Επειδή μια γυναίκα είναι σέξι, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει δικαίωμα να φερθεί με ασέβεια, να σε μειώσει ή να σε προσβάλει.

Την ασέβεια και την μειωτική συμπεριφορά δεν θα την δέχεσαι από κανένα άτομο στο περιβάλλον σου, όσο όμορφος, σέξι ή πετυχημένος κι αν είναι.

Επομένως, να βάζεις ξεκάθαρα όρια στη γυναίκα από την αρχή και να σέβεσαι εσύ πρώτος τον εαυτό σου, προκειμένου να σε σεβαστεί και η γυναίκα.

Πρακτικά, την αξία μας δεν μπορεί να μας την ρίξει κανείς. Μόνοι μας βάζουμε τον εαυτό μας σε μειονεκτική θέση και πιστεύεις ότι έχεις χαμηλότερη αξία από τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Η ποιότητά σου όμως και η αξία σου βρίσκονται στον χαρακτήρα σου, την προσωπικότητά σου και στο πόσο παλεύεις για αυτά που θέλεις.

Και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να στο αφαιρέσει αυτό.

Επομένως, μην αφήσεις καμία γυναίκα, όσο σέξι κι αν είναι, να σου φερθεί με μειωτικά και να σε κάνει να νιώθεις ότι δεν αξίζεις.

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε μάλλον η συγκεκριμένη γυναίκα δεν αξίζει να είναι δίπλα σου.

#3. Πείραξέ την, Κάνε Χιούμορ Και Τέσταρε Τις Αντιδράσεις Της

Είναι πολύ σημαντικό να είσαι ο εαυτός σου και μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το να έχεις την άνεση να πειράξεις μια σέξι γυναίκα, να κάνεις χιούμορ, να τεστάρεις τις αντιδράσεις της και να είσαι άνετος.

Κυρίως, από προσωπική μου εμπειρία, το παιχνίδι παίζεται στο να είσαι εσύ αρχικά άνετος με τον εαυτό σου και να περνάς εσύ πρώτος καλά.

Το πείραγμα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του φλερτ και είναι εξαιρετικά σημαντικό και αποτελεσματικό να είσαι τόσο άνετος με τον εαυτό σου αρχικά και στην πορεία με εκείνην που να μπορείς να την πειράξεις και να κάνεις χιούμορ.

Αρκεί φυσικά να μην είναι προσβλητικό ή μειωτικό προς εκείνην.

Το πείραγμα δείχνει ότι έχεις αυτοπεποίθηση, ξέρεις ποιος είσαι, γνωρίζεις την αξία σου και κυρίως, δεν έχεις ανάγκη την αποδοχή της.

Και αυτό δημιουργεί τεράστια έλξη στις γυναίκες.

Τέσταρε τις αντιδράσεις της.

Δες πώς αντιδράει σε κάθε σου πείραγμα και αξιολόγησε το εάν θέλεις να συνεχίσεις μαζί της και εάν σου αρέσουν οι αντιδράσεις της και η συνολική της συμπεριφορά.

Συνολικά, η συμπεριφορά σου απέναντι στις σέξι γυναίκες δεν πρέπει να διαφέρει σε κάτι από τη συμπεριφορά σου σε κάθε γυναίκες που γνωρίζεις.

Να είσαι θετικός και κυρίως, να νιώθεις άνετος με το φλερτ και με τον εαυτό σου, όποια γυναίκα κι αν φλερτάρεις.

Μην κολλάς. Σε όλους μας τυχαίνουν αποτυχημένες προσεγγίσεις. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με τις κακές αποτυχημένες πρώτες προσεγγίσεις του Σπύρου, του Χρήστου και του Θέμη.

Οι σέξι γυναίκες θέλουν εξίσου να φλερτάρουν και να τις φλερτάρουν όπως όλες οι γυναίκες άλλωστε.

Και αυτό στο λέω από προσωπική μου εμπειρία και από την επαφή που έχω σε καθημερινή βάση με τις γυναίκες.

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την επικοινωνία σου με τις γυναίκες, δες εδώ

Μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας, εδώ

Πηγή


Ρεπορτάζ : Radio4.GR Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας