Πρωτοετείς φοιτητές | Δείτε πώς θα κάνετε την εγγραφή στη σχολή που περάσατε!

Πρωτοετείς φοιτητές | Δείτε πώς θα κάνετε την εγγραφή στη σχολή που περάσατε!

Οι βάσεις των φετινών Πανελλαδικών ανακοινώθηκαν χθες, και τώρα οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα πρέπει να περιμένετε την επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Παδείας, για την ημερομηνία που ξεκινούν οι εγγραφές.

Οι πρωτοετείς, πια, φοιτητές θα μπορείτε να κάνετε την εγγραφή μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας https://eregister.it.minedu.gov.gr/ του υπουργείου Παιδείας, που θα βρίσκεται σε λειτουργία μετά την έκδοση σχετικής υπουργικής εγκυκλίου.

Για την εγγραφή θα πληκτρολογήσετε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης με εκείνον που χρησιμοποιήσατε για την εισαγωγή στην ηλεκτρονική εφαρμογή του μηχανογραφικού δελτίου.

Να σημειωθεί πως στο προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, οι αιτήσεις υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά στο διάστημα μεταξύ 5 Σεπτεμβρίου και 14 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τη προθεσμία και τη διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων στις Στρατιωτικές, στη σχολή της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, στις ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, και τις Ανώτερες σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης, θα οριστούν από τις ίδιες τις σχολές.

The post Πρωτοετείς φοιτητές | Δείτε πώς θα κάνετε την εγγραφή στη σχολή που περάσατε! appeared first on Neopolis.


Ρεπορτάζ : Neopolis Team Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας