Ρ. Χατζηγιάννογλου στο One Channel: Ο δήμαρχος Διδυμότειχου για τις προσφυγικές ροές στον Εβρο

Καλεσμένος στην εκπομπή One Line  βρέθηκε  την Πέμπτη (28/11) ο δήμαρχος Διδυμοτείχου, Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, με φόντο το φλέγον ζήτημα του προσφυγικού – μεταναστευτικού  

Όπως δήλωσε ο κ. Χατζηγιάννογλου δεν παρατηρείται ύφεση των προσφυγικών ροών στα σύνορα στον Έβρο, καθώς όπως υποστήριξε αν και πολλοί θεωρούν εύκολη υπόθεση τη φύλαξη των συνόρων στην περιοχή, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική καθώς πρόκειται για μεγάλες εκτάσεις, οι οποίες είναι πολύ δύσκολο να φυλαχθούν επαρκώς.

«Οι τελευταίες εξαγγελίες της κυβέρνησης δείχνουν πως το θέμα έχει μπει στην σωστή του διάσταση, καθώς θα αυξηθεί ο αριθμός των συνοριοφυλάκων στην περιοχή» δήλωσε μεταξύ άλλν ο κ. Χατζηγιάννογλου αν και υπογράμμισε πως ακόμα και τότε θα χρειαστεί περαιτέρω βελτίωση καθώς και οι λαθρομετανάστες και οι διακινητές, πάντα βρίσκουν νέους τρόπους να περάσουν τα σύνορα της χώρας.

Μιλώντας τώρα για το κλίμα που υπάρχει στην περιοχή και τους φόβους της τοπικής κοινωνίας, ο κ. Χατζηγιάννογλου δήλωσε πως το μουσουλμανικό στοιχείο πάντα υπήρχε στην περιοχή πολύ ισχυρό και με αρμονικό τρόπο, ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι μιλάμε για Έλληνες μουσουλμάνους. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος τόνισε πως είναι ένα ζήτημα που δεν πρέπει να το δει κανείς επιδερμικά. 

Τέλος ο κ. Χατζηγιάννογλου αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, πλην των προσφυγικών ροών, αναφέρθηκε σε προβλήματα που αφορούν στην αγροτική ανάπτυξη, όπως και σε αυτά δημόσιων επενδύσεων.

Subscribe στο One Channel: http://bit.ly/2lRBvd9
Δες ολόκληρα επεισόδια αποκλειστικά στο http://bit.ly/2kDW64t
Like us on Facebook: http://bit.ly/2kOZzgu
Follow us on Twitter: http://bit.ly/2kOi6cM
Follow us on Instagram: http://bit.ly/2kkFnTl
Official Website: http://bit.ly/2mmwf1l

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας