Σέλμα Μπλερ: Παρά την σκλήρυνση κατά πλάκας, ιππεύει και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα (βίντεο)

Σέλμα Μπλερ: Παρά την σκλήρυνση κατά πλάκας, ιππεύει και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα (βίντεο) Η Σέλμα Μπλερ έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τον αγώνα, που δίνει εδώ και κάποια χρόνια με την σκλήρυνση κατά πλάκας. Η ηθοποιός καθημερινά παλεύει με το δύσκολο πρόβλημα της υγείας της, καταφέρνοντας όμως να κερδίζει μικρές, αλλά σημαντικές νίκες.

Αυτή την φορά, το επίτευγμα της είναι ότι κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να εξασκήσει το αγαπημένο της χόμπι, την ιππασία. Με ένα βίντεο μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram το κατόρθωμά της, εμπνέοντας ανθρώπους, που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα να μην τα βάλουν ποτέ κάτω.

Στην λεζάντα του βίντεο, η 49χρονη ηθοποιός έγραψε: «Τα κατάφερα. Κατάφερα να μείνω όρθια και να ιππεύσω. Μεγάλη υπόθεση. Είμαι πολύ περήφανη, που αναρρώνω, που μαθαίνω και που μένω συγκεντρωμένη. Έστω και πάνω στο αγαπημένο μου άλογο, τον Mr. Nibbles, με την Κέλλυ, που προπονεί το σώμα μου και την αυτοπεποίθησή μου».

Η ηθοποιός διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας τον Αύγουστο του 2018. Έκτοτε, παρακολουθεί έναν κύκλο θεραπειών και μιλάει πολύ συχνά για τον αγώνα της, βοηθώντας έτσι κι άλλους πάσχοντες.


Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Category Latest Posts