«Σειρήνες» για Ινσούα, «ψάχνεται» για διάδοχο ο Παναθηναϊκός

Ομάδα από το εξωτερικό φέρεται εσχάτως να θέλει… άμεσα τον Εμάνουελ Ινσούα, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνεται στην αγορά για αντικαταστάτη του αριστερού μπακ.

Την απόκτηση του Εμάνουελ Ινσούα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο φαίνεται ότι εξετάζει ομάδα από το εξωτερικό τις τελευταίες ώρες… Θέλοντας, μάλιστα, να προχωρήσει στην μεταγραφή άμεσα κι όχι το καλοκαίρι, προσφέροντας παράλληλα ένα μικρό ποσό στον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι», ως γνωστόν, δεν έχουν συμφωνήσει με τον Αργεντινό αμυντικό για νέο συμβόλαιο. Συνεπώς, δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρησή του, υπό την προϋπόθεση αφενός να ικανοποιηθούν από τα χρήματα που θα λάβουν κι αφετέρου να βρουν διάδοχη λύση…

Μάλιστα, πάνω σε αυτό το κομμάτι, ήδη ο Τσάβι Ρόκα «χτενίζει» τις αγορές για διαθέσιμα αριστερά μπακ προκειμένου στον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμοι για… παν ενδεχόμενο.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» βέβαια ούτως ή άλλως ψαχνόταν για τη συγκεκριμένη θέση λόγω και της διαφαινόμενης φυγής του Ινσουα ως ελεύθερου το καλοκαίρι. Πλέον, όμως κοιτάζει με μεγαλύτερη… ζέση, αφού όπως προείπαμε δεν αποκλείεται οι εξελίξεις με τον 28χρονο άσο να είναι άμεσες.

Πηγή: sport-fm

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας