Σε έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. ενήλικος μετανάστης φέρεται να γεννήθηκε 18 Ιανουαρίου 2020!

Σε έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. ενήλικος μετανάστης φέρεται να γεννήθηκε 18 Ιανουαρίου 2020!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020, 14:38

Τις ελλείψεις και την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το μεταναστευτικό θέμα από τις ελληνικές αρχές αποδεικνύει έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ., που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Thesstoday.gr. Αλγερινός ενήλικος μετανάστης φέρεται με βάση το συγκεκριμένο έγγραφο να γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2020!

Μάλιστα, αν και είναι μόλις… τεσσάρων ημερών (!), παρά το γεγονός ότι στη φωτογραφία στο έγγραφο διακρίνεται ότι πρόκειται για ενήλικα, καλείται να φύγει οικειοθελώς από την Ελλάδα εντός 30 ημερών.

Όσο παράλογα κι αν σας φαίνονται αυτά που διαβάζετε συμβαίνουν στο ελληνικό κράτος και αποδεικνύουν πως το σοβαρό ζήτημα της διαχείρισης του μεταναστευτικού ζητήματος αντιμετωπίζεται στο… πόδι.

Το συγκεκριμένο έγγραφο, στο οποίο ο ενήλικος από την Αλγερία εμφανίζεται να έχει γεννηθεί στις 18 Ιανουαρίου 2020, εκδόθηκε από υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, χορηγήθηκε στον Αλγερινό, προκειμένου να το επιδεικνύει στις αρχές εφόσον του ζητηθεί, επειδή δεν διαθέτει άλλα επίσημα έγγραφα από την χώρα του.

Με το συγκεκριμένο έγγραφο, μάλιστα, καλείται να φύγει οικειοθελώς από την Ελλάδα εντός ενός μήνα.

Δείτε το έγγραφο:

Πηγή: tvstar.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020, 14:43


Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας