Σε περίπτωση που σου διέφευγε, απόψε έχει ημιτελικό Eurovision με Ελλάδα και Κύπρο!

Σε περίπτωση που σου διέφευγε, απόψε έχει ημιτελικό Eurovision με Ελλάδα και Κύπρο!

Φανταζόμαστε πως δεν σε πολυνοιάζει, αλλά σήμερα έχει τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision. Ναι, ναι απίστευτο; Άραγε θα περάσουμε φέτος τελικό ή θα πάρουμε από τους Ευρωπαίους την περσινή παλάμη της Γιάννας Τερζή;

Πάντως παιδιά, θυμάστε που κάποτε στηνόμασταν στην τηλεόραση, με πίτσα και κόκα κόλα γιατί προφανώς και το ζούσαμε σωστά και τίμια; Πλέον, ούτε τις ημερομηνίες που διεξάγεται ο διαγωνισμός τραγουδιού δεν συγκρατούμε.

Άλλωστε εμείς το έχουμε σηκώσει το τρόπαιο, δεν μας νοιάζει τίποτα.

Για τα τυπικά λοιπόν, απόψε στις 22:00, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ, θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, ενώ την Πέμπτη 16 Μαΐου, ο δεύτερος.

Ελλάδα και Κύπρος θα διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό του Σαββάτου.

Η Κατερίνα Ντούσκα με το «Better Love» θα εμφανιστεί στην 16η θέση (τελευταία θέση) σε αντίθεση με την Τάμτα και το «Replay» που θα ανέβει στην σκηνή πρώτη. Βαρύ το έργο της, εδώ που τα λέμε. Κι αυτή η θέση δεν ξέρουμε κατά πόσο βοηθάει την Κύπρο, μιας και η ιστορία έχει δείξει πως όσο πιο μετά τόσο το καλύτερο.

Σύμφωνα πάντως με τα τελευταία προγνωστικά, η Ελλάδα βρίσκεται στην 11η θέση και η Κύπρος στην 12η, η οποία έπεσε μετά την τελευταία πρόβα εξαιτίας των ηχητικών προβλημάτων που αντιμετώπισε η Τάμτα.

Το θέλει όμως ρε παιδιά η Κύπρος. Ας της το δώσουν, επιτέλους.

Η σειρά εμφάνισης στους δύο ημιτελικούς, έχει ως εξής:

Κύπρος

Μαυροβούνιο

Φινλανδία

Πολωνία

Σλοβενία

Τσεχία

Ουγγαρία

Λευκορωσία

Σερβία

Βέλγιο

Γεωργία

Αυστραλία

Ισλανδία

Εσθονία

Πορτογαλία

Ελλάδα

The post Σε περίπτωση που σου διέφευγε, απόψε έχει ημιτελικό Eurovision με Ελλάδα και Κύπρο! appeared first on Neopolis.


Ρεπορτάζ : Δήμητρα Πραντάλου Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας