Σοκ: Έκανε υποβρύχια πρόταση γάμου στη σύντροφό του και πνίγηκε

Σοκ: Έκανε υποβρύχια πρόταση γάμου στη σύντροφό του και πνίγηκε

Σοκ: Έκανε υποβρύχια πρόταση γάμου στη σύντροφό του και πνίγηκε

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός άνδρας ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα για να κάνει υποβρύχια πρόταση γάμου στη σύντροφό του, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να βγει ζωντανός.

Ο Steven Weber και η Kenesha Antoine βρισκόταν στο «ταξίδι της ζωής τους»  (όπως το αποκαλούσαν) στην Τανζανία.

Οι δυο τους έμεναν σε ένα υποβρύχιο δωμάτιο σε βάθος 10 μέτρων, στο θέρετρο Manta του νησιού Pemba.

Εκμεταλλευόμενος το ειδυλλιακό περιβάλλον ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να βουτήξει στο νερό και να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

Όπως φαίνεται στο video που τραβούσε εκείνη την ώρα η Kenesha, ο Steven της ζητούσε να τον παντρευτεί μέσω ενός χειρόγραφου σημειώματος το οποίο της κόλλησε στο τζάμι της καμπίνας όπου έμεναν.

Στο σημείωμα έγραφε: «Δεν μπορώ να κρατήσω τόσο την αναπνοή μου ώστε να σου πω όλα όσα αγαπώ σε σένα, αλλά σε αγαπώ. Κάθε μέρα σε αγαπώ και περισσότερο».

Στη συνέχεια βγάζει από το μαγιό του ένα δαχτυλίδι αρραβώνων και χάνεται από το πλάνο.

Ωστόσο αυτή ήταν η αρχή του τέλους. Λίγο μετά ο νεαρός άνδρας πνίγηκε. «Δεν αναδύθηκε ποτέ από αυτά τα βάθη» έγραψε στο Facebook της η σύντροφός του, επιβεβαιώνοντας τον τραγικό θάνατό του. Μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες και video από τη μοιραία στιγμή, λεγοντας πως  «ποτέ δεν πρόλαβε να ακούσει την απάντησή μου στην πρόταση γάμου. Ήταν ένα εκατομμύριο φορές ΝΑΙ».


Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας