Σοκ! Αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός έχασε το φως της

Σοκ! Αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός έχασε το φως της

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της αγαπημένης ηθοποιού, ότι ένα σοβαρό οφθαλμολογικό πρόβλημα την ανάγκασε πλέον να ζει στο σκοτάδι.

Η Ξένια Καλογεροπούλου, η αγαπημένη όλων μας, που με τη φωνή, τα βιβλία και τα έργα της κάνει παρέα σε περισσότερους ανθρώπους από όσους μπορεί να φανταστεί είναι στο σπίτι της από την πρωτοχρονιά, κλεισμένη εξαιτίας ενός προβλήματος όρασης.

Η Ξένια Καλογεροπούλου μίλησε για το πρόβλημά της, εξηγώντας τι ακριβώς έχει συμβεί και πώς αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση.

«Είμαι κλεισμένη στο σπίτι μου απ΄ την Πρωτοχρονιά. Έτυχε να πάθω κάτι πολύ σοβαρό στα μάτια μου και δεν μπορώ πια να διαβάζω ούτε να γράφω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ακούω βιβλία. Κλείνω τα μάτια και τα ακούω.

Έχω μια φίλη που με προσέχει εδώ, βγαίνω και περπατώ πολύ λίγο στο πάρκο, κι επειδή τη μέρα της κηδείας της Αλκής (η επιστήθια φίλη της Άλκη Ζέη) πέθανε η γάτα μου, έχω μια καινούργια που μου κάνει παρέα και με παρηγορεί. Το ότι δεν βλέπω εί­ναι χειρότερο απ’ το ότι είμαι στο σπίτι. Δεν θα με πείρα­ζε τόσο το κλεισμένη μέσα, αν μπορούσα να βλέπω κα­λύτερα, αλλά προσαρμόζομαι κι εγώ και κάνω αυτά που πρέπει να κάνουμε όλοι» είπε η συγγραφέας για την κατάσταση που επικρατεί.

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Άκουσα κάμποσα βιβλία, τα πιο πρόσφα­τα είναι ο τελευταίος τόμος της “Αναζήτησης του χαμέ­νου χρόνου” του Προυστ. Είχα διαβάσει όλο το βιβλίο, αλλά όχι τον τελευταίο τόμο, η “Λολίτα” και το “Μίλησε μνήμη” του Ναμπόκοφ. Και όπως πολύς κόσμος, ακούω, αφού δεν μπορώ να δω τηλεόραση, όλα αυτά που πρέ­πει να κάνουμε και να μην κάνουμε».
Ρεπορτάζ : vaggelio Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας