Σοκ στο Παλαιό Φάληρο: Οπαδός της ΑΕΚ έπεσε από τον τρίτο όροφο για να γλιτώσει από ενέδρα χούλιγκαν

Σοκ στο Παλαιό Φάληρο: Οπαδός της ΑΕΚ έπεσε από τον τρίτο όροφο για να γλιτώσει από ενέδρα χούλιγκαν

Αιματηρή κατάληξη είχε ένα ακόμα περιστατικό οπαδικής βίας, αυτή την φορά μισή ώρα μετά τις δύο τα ξημερώματα, στο Π.Φάληρο.

Περίπου 15 άτομα είχαν στήσει καρτέρι σε τρεις οπαδούς της ΑΕΚ που επέστρεφαν από αγώνα της ομάδας τους στο σπίτι τους στο Π. Φάληρο, κρατώντας πανό της ομάδας τους.

Εκεί τους περίμεναν οι άγνωστοί δράστες που τους καταδίωξαν και στην προσπάθειά τους να σωθούν οι οπαδοί της ΑΕΚ εισήλθαν σε πολυκατοικία. Μάλιστα, έναν από τους τρεις νεαρούς κατάφεραν και τον πρόλαβαν πριν εισέλθει στην πολυκατοικία και τον ξυλοκόπησαν.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ενώ εξελισσόταν το κυνηγητό, ένας 23χρονος έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας και τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι οπαδοί της ΑΕΚ φέρονται να έχουν υποδείξει πως οι οπαδοί που τους επιτέθηκαν ήταν του Ολυμπιακού, κάτι που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί όμως απόλυτα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ έρευνα διεξάγει η Ασφάλεια για να διαπιστωθεί τόσο η ταυτότητα των δραστών όσο και οι ακριβείς συνθήκες πτώσης του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ.


Ρεπορτάζ : geokot Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας