Στη φυλακή επειδή επιχείρησε να πνίξει το κουτάβι της πρώην συντρόφου του

Στη φυλακή επειδή επιχείρησε να πνίξει το κουτάβι της πρώην συντρόφου του

Αμερικανός καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους διότι επιχείρησε να πνίξει το κουτάβι της πρώην συντρόφου του, με τον εισαγγελέα που ανέλαβε την υπόθεση να κάνει λόγο για «απαράδεκτη» πράξη.

Κρίθηκε ένοχος

Ο Ααρον Ντέιβις, ηλικίας 36 ετών, κρίθηκε ένοχος για κακοποίηση ζώου μετά τη δικαστική ακροαματική διαδικασία τριών ημερών τον Δεκέμβριο, αναφέρει σε δελτίο Τύπου ο Κρίστοφερ Γκραμιτσιόνι, εισαγγελέας της κομητείας Μανμουθ, στα νότια περίχωρα της Νέας Υόρκης.

Τον Ιούλιο του 2018, περαστικός έσωσε σκυλάκι ηλικίας 8 μηνών, που το είχαν κλείσει σε κλουβί και το είχαν εγκαταλείψει στον κόλπο του Σάντι Χουκ, στο Νιου Τζέρσεϊ, ενώ ανέβαινε η παλίρροια. Το κουτάβι το βάπτισαν «Ρίβερ» (Ποταμό) και η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα.

Ενδοοικογενειακή διαμάχη

Το ίδιο πρωί, αστυνομικοί, που είχαν κάμερες στις στολές τους, είχαν επέμβει έπειτα από καταγγελίες για ενδοοικογενειακή διαμάχη και είχαν καταγράψει σκυλάκι που έμοιαζε στον Ρίβερ. Αυτό επέτρεψε στις αρχές να φθάσουν έως τον δράστη της απόπειρας πνιγμού του ζώου, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου.

«Η κακοποίηση ζώων είναι απαράδεκτη και είναι ακόμη πιο αξιοκαταφρόνητο όταν το ζώο χρησιμοποιείται ως εκδίκηση για τον ιδιοκτήτη του» επισήμανε ο Γκραμιτσιόνι.

Πηγή: ΑΠΕ

Ρεπορτάζ : ggeortzoglou Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας