Συνάντηση των Big-4: Στοιχήματα για το ποιος θα αποχωρήσει πρώτος

Ο Stoiximan προσφέρει στοιχηματικές επιλογές για την σημερινή συνάντηση των Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου με τους διεθνείς αξιωματούχους στο “Μεγάλη Βρετάνια” – Ποιος θα αποχωρήσει πρώτος, καθώς και πόσοι θα παραχωρήσουν  δηλώσεις

Ποιος θα αποχωρήσει πρώτος από το ραντεβού που ξεκίνησε στις 15:00 στο Μεγάλη Βρετάνια; Πόσοι θα κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση;

Αυτές είναι οι επιλογές  που είναι διαθέσιμες από τον Stoiximan για το μεγάλο ραντεβού των τεσσάρων αξιωματούχων, στις  οποίες μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες. 

Στο 2.65 το ενδεχόμενο να αποχωρήσει πρώτος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, απόδοση και η οποία είναι η μικρότερη από αυτές που προσφέρονται. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης δίνεται στο 3.00, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης στο 3.50, ενώ του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος,  στο 3.85.

Αποδόσεις έχουν ανοίξει και για τις δηλώσεις των big 4 με το line να προσφέρεται στο over/under 3.50 και με τις αποδόσεις να είναι στο 2.50 και το 1.50 αντιστοίχως.

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας