Συνελήφθη ο γνωστός μάνατζερ, Κριστόφ Ενροτό

Συνελήφθη ο γνωστός μάνατζερ, Κριστόφ Ενροτό

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ο γνωστός ποδοσφαιρικός μάνατζερ, Κριστόφ Ενροτό, καθώς συνελήφθη την Τετάρτη με την κατηγορία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και απάτη σε μεταγραφές.

Ο Γάλλος μεγαλοατζέντης, ο οποίος έχει στο πελατολόγιό του πολύ γνωστούς παίκτες, όπως οι Τιμπό Κουρτουά, Γιανίκ Καράσκο και Κέβιν Μιραλάς, συνελήφθη στο Μονακό και κρατείται, μέχρι να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Εκτός του Ενροτό έχει συλληφθεί στη Λιέγη ακόμη ένα άτομο. Ο λόγος για τον Κριστόφ Σενιό, που είναι γαμπρός του και συνεργάτης του.

Σύμφωνα με πηγές της γενικής εισαγγελίας, οι συλληφθέντες είναι ύποπτοι για απάτες, σχετικές με τις προμήθειες από μεταγραφές και συμβόλαια ποδοσφαιριστών, αλλά και για «στημένους» αγώνες.

Η σχετική έρευνα ξεκίνησε στο Βέλγιο στα τέλη του 2017, μετά από μία αναφορά της ειδικής υπηρεσίας της αστυνομίας για τις αθλητικές απάτες.

Στην αναφορά αυτή γινόταν λόγος για ενδείξεις ύποπτων οικονομικών συναλλαγών στο βελγικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, ενώ στην εξέλιξη της έρευνας προέκυψαν στοιχεία για «ύποπτα» παιχνίδια κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-18.


Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας