Τα «γυρίζει» ο Ζάεφ: Δεν έχει εξασφαλιστεί η πλειοψηφία για τις συνταγματικές αλλαγές

Τα «γυρίζει» ο Ζάεφ: Δεν έχει εξασφαλιστεί η πλειοψηφία για τις συνταγματικές αλλαγές

Ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα επέμενε ότι όχι μόνο έχει εξασφαλίσει τους 80 βουλευτές, αλλά επέμενε ότι η συμφωνία μπορεί να ψηφιστεί τελικά και από περισσότερους, τώρα τα γυρίζει ο Ζ. Ζάεφ, λέγοντας ότι η πλειοψηφία των 2/3 των βουλευτών (80 βουλευτές) για την ψήφιση των συνταγματικών τροποποιήσεων δεν έχει εξασφαλιστεί.
«Η απαιτούμενη πλειοψηφία των 2/3 για την ψήφιση των συνταγματικών τροποποιήσεων δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη» ανέφερε χαρακτηριστικά το βράδυ της Τετάρτης ο σκοπιανός πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του στο κανάλι TV Sitel
Ο κ. Ζάεφ εξέφρασε πάντως την πεποίθηση ότι ολόκληρη η διαδικασία που σχετίζεται με την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών θα ολοκληρωθεί με επιτυχία τόσο στη «Μακεδονία» όσο και στην Ελλάδα. 
Υπενθυμίζουμε ότι έχει ξεκινήσει η τελική φάση για την έγκριση των συνταγματικών αλλαγών από το Κοινοβούλιο των Πρεσπών και ταυτόχρονα εξελίσσεται ένα παζάρι του Ζάεφ με τους ηγέτων των αλβανόφωνων κομμάτων προκειμένου να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Πλην του ζητήματος της αλβανικής γλώσσας, ο Ζάεφ τα έχει δώσει όλα όσα του ζητήσαν.

https://www.thepressroom.gr/diethni/ta-gyrizei-o-zaef-den-ehei-exasfalistei-i-pleiopsifia-gia-tis-syntagmatikes-allages


Ρεπορτάζ : GREECE Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας