Τα πιο νόστιμα outsiders του σωστού μπάρμπεκιου

Τα πιο νόστιμα outsiders του σωστού μπάρμπεκιου

Τα πιο νόστιμα outsiders του σωστού μπάρμπεκιου

Υπάρχουν πραγματικά πάρα πολλά πράγματα που μπορείς να ψήσεις στη σχάρα, ωστόσο πάντοτε ο βασιλιάς του μπάρμπεκιου θα είναι το μοσχαρίσιο κρέας. Τα πιο νόστιμα κομμάτια δεν είναι κατ’ ανάγκη και τα πιο ακριβά, γι’ αυτό ηρέμησε και μην τρέξεις να βρεις wagyu. Ακολουθούν κάποιες από τις καλύτερες εναλλακτικές, συν μία από χοιρινό κρέας.

Η πικάνια

Ή ουρά. Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς κοπές βοδινού κρέατος στον πλανήτη και είναι εξαιρετικά διάσημη στη λατινική Αμερική – ιδίως στη Βραζιλία. Το όνομά της ουσιαστικά περιγράφει μία τριγωνική, σχεδόν σφηνοειδή κοπή στο πίσω μέρος της ράχης του ζώου, ανάμεσα στις τελευταίες μπριζόλες του κόντρα και του κιλότου.

Η συνέχεια στο Esquire.com.gr

Πηγή


Ρεπορτάζ : Radio4.GR Σύνδεσμος

Loading...

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας