Την Ημέρα Γυναίκας θα την γιορτάσουμε και φέτος στο Hard Rock Cafe Athens!

Την Ημέρα Γυναίκας θα την γιορτάσουμε και φέτος στο Hard Rock Cafe Athens!

Μαζί με την άνοιξη έρχεται και η μέρα που είναι αφιερωμένη στις γυναίκες! Η Παγκόσμια Ημέρα για τις Γυναίκες πλησιάζει και το Hard Rock Cafe Athens ετοιμάζεται για την πιο θηλυκή ημέρα του χρόνου και προσκαλεί όλες εσάς να γιορτάσετε μαζί του!

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου και καθιερώθηκε επίσημα το 1977, μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στοχεύοντας να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γυναίκα και να προωθήσει τα δικαιώματα της.  Πλέον η μέρα αυτή είναι μια ευκαιρία για όλες τις γυναίκες να γιορτάζουν και να μοιραστούν ιστορίες από τις ζωές τους!

Τα Hard Rock Cafe γιορτάζουν την ημέρα της Γυναίκας κάθε χρόνο παγκοσμίως και το Hard Rock Cafe Athens, όπως πάντα αγκαλιάζει την ημέρα με δύο διαφορετικούς τρόπους: με ένα ξεχωριστό limited time menu, που θα είναι διαθέσιμο από τις 3 έως τις 8 Μαρτίου καθώς και με μια υπέροχη βραδιά με live μουσική.

Το Hard Rock Cafe Athens θα υπενθυμίσει σε όλες τις γυναίκες τη δύναμή τους προσφέροντας ένα περιορισμένο menu γεμάτο ξεχωριστές γεύσεις. Όλοι οι επισκέπτες που θέλουν να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα, μπορούν να απολαύσουν το  ‘’Strong as a Woman’’ menu, επιλέγοντας το Roasted Corn and Tomato Flatbread για ορεκτικό. Για κυρίως γεύμα, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στην γευστική Super She Cobb Salad και το BBQ Pineapple Steak Burger.  Τέλος, οι επισκέπτριες μπορούν να περιποιηθούν τον εαυτό τους όπως τους αξίζει, επιλέγοντας την Sparkling Blackberry She Sangria φτιαγμένη από Bubbly wine, που πολλοί υποστηρίζουν πως αυτό το κρασί ομορφαίνει ακόμα περισσότερο όποια γυναίκα το δοκιμάσει. Για όσες  όμως θέλουν να μείνουν πιστές στις κλασσικές γεύσεις του Hard Rock Cafe, το Espresso Martini φτιαγμένο από Vodka, Kahlúa®, φρεσκοψημένο εσπρέσο και κρέμα κακάο είναι έτοιμο να σαγηνέψει τη κάθε γυναίκα και να της θυμίσει πως… she is a super girl!

Επιπλέον, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Γυναίκα, το Hard Rock Cafe Athens διοργανώνει στις 26 Μαρτίου μια μοναδική βραδιά με live band by Dimi & George Unplugged και όπως πάντα προσκαλεί όλες τις γυναίκες και την παρέα τους να φορέσουν το πιο όμορφο χαμόγελο τους και να διασκεδάσουν όλο το βράδυ απολαμβάνοντας υπέροχη μουσική, μοναδικά κοκτέιλ, ξεχωριστές γεύσεις και πολύ χορό!

Το Hard Rock Cafe Athens περιμένει εσάς και τις φίλες σας με την πιο όμορφη διάθεση για να γιορτάσουμε μαζί την ημέρα αυτή! Και μη ξεχνάτε.. ‘’But First be a Woman’’.!

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Hard Rock Cafe Athens στο: 2103245170

ή μέσω email: athens_sales@hardrock.com

Σχετικά: ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ HARD ROCK CAFE ATHENS!

Πότε: 3 – 8 Μαρτίου 2020 

Που: Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52 , Μοναστηράκι

The post Την Ημέρα Γυναίκας θα την γιορτάσουμε και φέτος στο Hard Rock Cafe Athens! appeared first on Neopolis.

Ρεπορτάζ : Neopolis Team Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας