Τη Δευτέρα στην Αθήνα οι Τσεφερίν και Κλαρκ

Τη Δευτέρα στην Αθήνα οι Τσεφερίν και Κλαρκ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 22:48

Τη Δευτέρα (24/2) αναμένονται στην Αθήνα ο πρόεδρος της UEFΑ Αλεξάντερ Τσέφεριν και ο αντιπρόεδρος της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις με το ποδοσφαιρικό μνημόνιο.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ανήμερα της άφιξής τους οι δύο αξιωματούχοι των διεθνών συνομοσπονδιών θα έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ενώ την Τρίτη θα συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Τον πρόεδρο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA) κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν θα υποδεχθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου στην Αθήνα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος.

Ο κ. Τσέφεριν, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά στην πόλη που εξελέγη στη θέση του Προέδρου της UEFA το 2016, θα συνοδεύεται από τον διευθυντή του τμήματος Εθνικων Ομοσπονδιών της UEFA κ. Ζόραν Λάκοβιτς και αλλά υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ο κ. Γραμμένος θα υποδεχθεί επίσης και τον αντιπρόεδρο της FIFA κ. Γκρεγκ Κλαρκ, ο οποίος θα συνοδεύεται από την διευθύντρια του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της παγκόσμιας ομοσπονδίας κα Έμιλι Σο.

Οι πρόεδροι της UEFA και της Ε.Π.Ο. θα έχουν επίσημη συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στις 19.00, στην οποία θα παραστούν ακόμα ο κ. Λακοβιτς, ο αντιπρόεδρος της FIFA κ. Γκρεγκ Κλαρκ, ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, η διευθύντρια του τμήματος ομοσπονδιών της FIFA κα Εμιλι Σο και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φουσεκ. Θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια ο κ. Γραμμένος θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμή του κ. Τσέφεριν και των λοιπών επίσημων καλεσμένων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 23:06

Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας