Τι υποστηρίζει ο 55χρονος μεσίτης για τον ξυλοδαρμό τον Ζακ Κωστόπουλου

Τι υποστηρίζει ο 55χρονος μεσίτης για τον ξυλοδαρμό τον Ζακ Κωστόπουλου

“Ο άνθρωπος αυτός είχε πάθει επιθετικό αμόκ. Εγώ ήμουν παρατηρητής όπως και οι άλλοι έξω. Τον βλέπω την ώρα που έσπαγε από κάτω τις βιτρίνες για να βγει έξω και κράταγε μαχαίρι. Έκρινα εκείνη τη στιγμή ενστικτωδώς κι εγώ ότι αυτός ο άνθρωπος με το αμόκ που έχει και με το μαχαίρι θα σκοτώσει κάποιον συνάνθρωπό μου. Σκέφτηκα ότι η μοναδική στιγμή που έβγαινε και γι’ αυτόν το λόγο έκανα αυτή την κίνηση που έκανα για να τον αποτρέψω να βγει”, περιγράφει στην εφημερίδα ”ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ” ο 55χρονος άνδρας που εμφανίζεται σε βίντεο να κλωτσά τον Ζακ Κωστόπουλο μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στην οδό Γλάδστωνος, στην Ομόνοια.

“Δεν καταλάβαινε τίποτα. Βγήκε. Τον αφήνω και βγαίνει . Κάνει μία κίνηση με το μαχαίρι για να με χτυπήσει, του πιάνω το χέρι, του γυρίζω τον καρπό, του φεύγει το μαχαίρι από τα χέρια, το πετάω μέσα στο κατάστημα και τον αφήνω. Σαφώς ληστεία ήταν. Σαφώς. Το μαχαίρι γιατί το κράταγε;”, αναρωτιέται ο 55χρονος μεσίτης.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ” η επιθετικότητά του αποδεικνύεται από το γεγονός ότι την ώρα που έσπευσαν να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, βούτηξε το γυαλί και πήγε να τους καρφώσει τη στιγμή που έσπευσαν να τον βοηθήσουν”.

Όσον αφοράν το λόγο που επιτέθηκε στον 33χρονο Ζακ Κωστόπουλο, ο 55χρονος μεσίτης ακολούθησε την ίδια γραμμή με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου λέγοντας στους αστυνομικούς “έκανα ό,τι έκανα για να προστατεύσω την περιουσία του κοσμηματοπώλη και τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Κρατούσε μαχαίρι, οπότε έπρεπε να τον σταματήσω”.

Πηγή: Εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”


Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας