Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (21/9)

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (21/9)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

1)Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΥποδιεύθυνσηςΑσφαλείας Πατρών, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο πουτου διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστικήτου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποίατου είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκατριών μηνών και δεκαπέντε ημερώνγια κλοπή.

2)Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του ΤμήματοςΑσφαλείας Αιγιαλείας, δυο αλλοδαποί, ηλικίας, 28 και 45 ετών, διότι σεαστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθεικαι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

3)Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς τουΤμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις  αλλοδαποί, ηλικίας 34, 31,24 και 28 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε,διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

4)Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε χωριό της Κάτω Αχαΐας, από αστυνομικούς τουΤμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι προχθέςτο απόγευμα  αφαίρεσε από υπάλληλο καταστήματος στην Πάτρα το κινητό τηςτηλέφωνο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

5)Εντοπίστηκε, χθες το πρωί, σε περιοχή της Γαστούνης, από αστυνομικούςτου Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου,ανάμεσα σε ψηλούς βατώνες φυτεία κάνναβης.Οι αστυνομικοί εκρίζωσαν και κατέσχεσαν (111) φυτά κάνναβης, το ύψος τωνοποίων έφτανε τα τέσσερα μέτρα περίπου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σεβάρος άγνωστων δραστών, για καλλιέργεια ναρκωτικών.

6)Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς τουΑστυνομικού Τμήματος Πηνειού, δυο αλλοδαποί, ηλικίας, 26 και 30 ετών,διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχανεισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

7)Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας, απόαστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 72χρονος ημεδαπός,διότι  μετέβη με αυτοκίνητο του σε εξωκλήσι  στο Αιτωλικό καιαποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα από το παγκάρι.Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο όχημα του δράστη βρήκανκαι κατέσχεσαν τα εξής :

•       (41) κυνηγετικά φυσίγγια
•       (2) μαχαίρια και
•       (2) σουγιάδες

 


Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας