Χρηματοδότηση από το επιμελητήριο Έβρου για την συμμετοχή στην 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Οικοτεχνίας

Χρηματοδότηση από το επιμελητήριο Έβρου για την συμμετοχή στην 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Οικοτεχνίας

Στο πλαίσιο ενίσχυσης των ανταποδοτικών υπηρεσιών και προς ενίσχυση της εξωστρέφειας, το Επιμελητήριο Έβρου χρηματοδοτεί την συμμετοχή των μελών του στην 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Οικοτεχνίας, η οποία διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Ξάνθης και θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 1 έως 4 Σεπτεμβρίου 2019 στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ. και στις επιχειρήσεις παρέχεται το δικαίωμα πώλησης προϊόντων και αγαθών.

Η εν λόγω έκθεση που λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα με τις Γιορτές Παλιάς Πόλης Ξάνθης, τις οποίες επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες απ΄ όλη την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες.

Αναλυτικές πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε εδώ
Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/hJ6DNLM4vTg6iiWp9

Συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο (link) https://evroschamber.us1.list-manage.com/track/click?u=dd3d6ae5dea4dd26548b2f9c7&id=87553ac983&e=3663f8d64a

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 25 Αυγούστου 2019.

*Το Επιμελητήριο Έβρου καλύπτει το 50% του κόστους συμμετοχής που αφορά την δέσμευση εκθεσιακού χώρου. Τα κόστη μεταφοράς διαμονής και διατροφής βαραίνουν τους συμμετέχοντες.
** Ειδικές παρεμβάσεις και προθήκη πρόσθετου εξοπλισμού βαραίνουν τον εκθέτη


Ρεπορτάζ : admin Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας