2ο ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Έγκριση Ευρωπαϊκού Προγράμματος IHAVET

2ο ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Έγκριση Ευρωπαϊκού Προγράμματος IHAVET

Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης συμμετέχει στο εγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+ ΚΑ2 με τίτλο «INTEGRATED HOLISTIC APPROACH to a VALIDATED EUROPEAN TOOL (IHAVET)”.

Στο εν λόγω πρόγραμμα συμμετέχουν σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και Εταιρίες από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, τη Βουλγαρία, την Νορβηγία, το Βέλγιο και τη Γαλλία. Συντονίστρια χώρα έχει οριστεί το Βέλγιο.

Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους μαθητές που έχουν μεταναστεύσει στην χώρα μας να ενδιαφερθούν, να εμπλακούν και να ενταχθούν ομαλά στο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Επιπλέον, στόχος του προγράμματος είναι να στηρίξει και να ενημερώσει τους γονείς αυτών των μαθητών για την σημαντικότητα της προσαρμογής των μαθητών στο Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα.

Τέλος το πρόγραμμα στοχεύει και στην κατάλληλη ενημέρωση των καθηγητών για την αντιμετώπιση και τον κατάλληλο χειρισμό των μαθητών με μεταναστευτικό υπόβαθρο. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του https://www.ihavet.eu/ καθώς και στην σελίδα του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης

με εκτίμηση,
2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης
Τηλ. 23510 45650

The post 2ο ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Έγκριση Ευρωπαϊκού Προγράμματος IHAVET appeared first on Pieria-Press.gr.


Ρεπορτάζ : Press Room Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας