3 Old School Συμπεριφορές που σε Βοηθούν να Φλερτάρεις πιο Πετυχημένα

3 Old School Συμπεριφορές που σε Βοηθούν να Φλερτάρεις πιο Πετυχημένα

3 Old School Συμπεριφορές που σε Βοηθούν να Φλερτάρεις πιο Πετυχημένα

Όσο ο άνθρωπος εξελίσσεται, το φλερτ εξελίσσεται μαζί του. Ωστόσο, είναι ωφέλιμο να θυμόμαστε ότι το φλερτ υπήρχε σε διαφορετικές μορφές από την αρχή της ανθρώπινης ύπαρξης, και ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνανε παλιότερα οι άντρες όταν φλερτάρανε τα οποία λειτουργούν ακόμα και δημιουργούν έλξη.

Οι γυναίκες ψάχνουν άντρες που να είναι δυναμικοί, ισχυροί, ευγενικοί και κοινωνικά ευφυείς. Στις παλαιότερες εποχές, το φλερτ δεν ήταν τόσο άμεσο και δεν γινόταν μέσω της τεχνολογίας, όπως σε πολλές περιπτώσεις γίνεται σήμερα.

Το αποτέλεσμα ήταν οι άντρες να πρέπει να είναι πιο εφευρετικοί και δημιουργικοί και να πρέπει να ανακαλύπτουν διαφορετικούς, λιγότερο άμεσους τρόπους για να προσεγγίσουν τις γυναίκες.

Πολλές γυναίκες αναζητούν πιο old fashion συμπεριφορές από τα αρσενικά που τις προσεγγίζουν. Ένας λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι υπάρχουν ακόμα στο μυαλό τους τα παλαιότερα αντρικά πρότυπα, τα οποία και αναζητούν.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές όντως λειτουργούν, ακόμα και σήμερα.

Κι αυτό γιατί περιέχουν κάποια στοιχεία που αναδεικνύουν κάποια βασικά αντρικά χαρακτηριστικά.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τις τρεις old school συμπεριφορές που θα σε βοηθήσουν να φλερτάρεις πιο πετυχημένα.

#1. Κάνε Στοχευμένα Κομπλιμέντα

Τα κομπλιμέντα, όταν είναι διακριτικά και ειλικρινή, έχουν μεγάλη απήχηση στις γυναίκες. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ιδιαίτερο ή εντυπωσιακό. Μια απλή επισήμανση ότι σου αρέσει ο τρόπος που χαμογελάει ή ότι έχει πολύ εκφραστικά μάτια μπορεί να λειτουργήσει ως κάτι πολύ θετικό.

Με τα κομπλιμέντα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όσον αφορά την συχνότητα με την οποία τα κάνεις. Δεν χρειάζεται να της κάνεις συνεχώς κομπλιμέντα και να της δείχνεις κάθε δευτερόλεπτο πόσο την θαυμάζεις.

Από την άλλη, όταν κάνεις στοχευμένα κομπλιμέντα σε μια φυσιολογική συχνότητα, της δείχνεις πιο άμεσα το ενδιαφέρον σου και την ανεβάζεις ψυχολογικά. Δείχνεις επίσης ότι είσαι ένας θετικός άνθρωπος που ξέρει να εκτιμάει κάτι ωραίο όταν το βλέπει.

Σε όλους μας αρέσει να ακούν θετικά σχόλια για τον εαυτό της. Τα ειλικρινή κομπλιμέντα τα οποία γίνονται με διακριτικό στυλ μπορούν να σε κάνουν πιο ελκυστικό στα μάτια της όταν φλερτάρεις.

#2. Απόκτησε Τη Συνήθεια Του Να Αφήνεις Την Γυναίκα Να Προηγείται Όταν Περπατάτε

Μερικές συνήθειες είναι πολύ σημαντικές. Μια old school συμπεριφορά που θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο ελκυστικός όταν φλερτάρεις είναι να αφήνεις την γυναίκα να προηγείται όταν περπατάτε. Επιπλέον, είναι πολύ ευγενικό να ανοίγεις την πόρτα σε μια γυναίκα την οποία συνοδεύεις.

Μπορεί να σου φαίνεται αστείο ή υπερβολικό, αλλά είναι κανόνες ευγένειας. Δείχνει ότι σέβεσαι την γυναίκα την οποία φλερτάρεις και συνοδεύεις, και ότι έχεις τρόπους και αντίληψη ώστε να καταλαβαίνεις κανόνες καλής συμπεριφοράς.

Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να νιώθουν ότι τους σέβονται. Επίσης, όλοι οι άνθρωποι θέλουν να έχουν γύρω τους άτομα που είναι ευγενικά και έχουν τρόπους. Με το να αφήνεις μια γυναίκα να προηγείται λίγο όταν προχωράτε μαζί, ή να της ανοίγεις την πόρτα, δείχνεις ακριβώς αυτά τα στοιχεία.

Και η ευγένεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο φλερτ.

#3. Μάθε Να Μην Διακόπτεις

Το να διακόπτεις την γυναίκα την οποία φλερτάρεις όχι μόνο δεν είναι ευγενικό, αλλά της δείχνει και ότι δεν τη σέβεσαι. Επιπλέον, είναι δείγμα ότι δεν αντιλαμβάνεσαι βασικούς κανόνες καλής συμπεριφοράς, το οποίο μετράει αρνητικά για σένα.

Καλό είναι να μην διακόπτεις κανένα, όχι μόνο την γυναίκα που φλερτάρεις. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον διακόπτουν, γιατί δείχνει ότι δεν έχει την προσοχή μας και ότι δεν τον ακούμε πραγματικά.

Επομένως, άκου προσεκτικά την γυναίκα που φλερτάρεις και περίμενε ευγενικά την σειρά σου για να μιλήσεις. Το να διακόπτεις μια γυναίκα που σου αρέσει είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το πώς μια γυναίκα σε κρίνει, δες το παρακάτω επεισόδιο από το Apla+Andrika που αναλύει τα τεστ από τα οποία σε περνάει μια γυναίκα:

Αυτές ήταν οι τρεις old fashioned συμπεριφορές που μπορείς να υιοθετήσεις όταν φλερτάρεις, προκειμένου να γίνεις πιο ελκυστικός.

Ακόμα κι αν κάποιες από αυτές σου φαίνονται περίεργες ή υπερβολικές, θυμήσου ότι σε όλους τους ανθρώπους αρέσει να τους σέβονται και να τους φέρονται ευγενικά, και ότι οι γυναίκες ειδικά κοιτάνε πολύ τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι άντρες.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Κι αν θες να μάθεις περισσότερα για τις συμπεριφορές που ελκύουν μια γυναίκα, δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
Βρες με!

Anestis

Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. ‘Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.

Anestis
Βρες με!

Latest posts by Anestis (see all)

Πηγή


Ρεπορτάζ : Radio4.GR Σύνδεσμος

Loading...

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας